Ginkgophyt Plus

Creşte puterea de concentrare, cu diminuarea stresului dat de suprasolicitări psihice.
Îmbunătăţeşte capacităţile cognitive.
Reduce fenomenele de senescenţă şi degradare a funcţiilor intelectuale.
Scade vâscozitatea sângelui.
Efect antioxidant puternic.
Îmbunătăţeşte circulaţia periferică.
Extract de Ginkgo biloba standardizat în principii active (ginkgoflavone 24 % şi lactone terpenice 6 %) a cărui eficacitate a fost. recunoscută la nivel mondial.
Aport de magneziu, pentru efectul cardioprotector şi o mai bună gestionare a situaţiilor de stres.
Modelul clinic al îmbătrânirii include deficienţa de magneziu, cu apariţia simptomelor neuromusculare, cardio-vasculare şi renale.
La tineri, aportul de Magneziu este benefic pentru depăşirea situaţiilor generatoare de stres.

30 de capsule de uz intern

Compoziţie/capsulă: extract uscat din frunze de Ginkgo biloba 60 mg (standardizat în ginkgoflavone 24 % şi lactone terpenice 6 % ), magneziu 150 mg (sub formă de oxid de magneziu 249 mg).

Recomandări:
Dificultăţi de concentrare (inclusiv la elevi şi studenţi în perioada pregătirii examenelor).
Susţinerea circulaţiei cerebrale la vârstnici.
Circulaţie periferică deficitară.

Mod de administrare:

Adulţi şi copii peste 12 ani – în general, câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, administrate cu un pahar cu apã, dimineaţa şi la amiazã, înainte de mese.

Dozaj susţinut de studii clinice, pentru extractul standardizat de Ginkgo biloba – ginkgoflavone 24 % şi lactone terpenice 6 % ( van Beek, 1998; Cesarani, 1998; Le Bar, 1998; Peters, 1998).
Pentru efecte benefice, durata minimă de administrare este de 8-12 săptămâni (Vorberg, 1985; Rai et al, 1991).

Atenţionare:
Nu se recomandă administrarea dupã orele 18:00, putând provoca insomnii datorită efectului stimulator la nivel cerebral.
Se recomandă avizul medicului la administrarea produsului în sarcină şi alăptare.

Reacţii adverse şi contraindicaţii:
Nu se recomandă administrarea concomitentã cu antiinflamatoare nesteroidiene şi anticoagulante.
Poate interacţiona cu anticonvulsivante, insulinã, inhibitori MAO,buspironã, nicardipin, nifedipin, omeprazol, papaverinã, extract de Hypericum perforatum (Sunătoare), diuretice tiazidice, inhibitori selectivi ai reconversiei serotoninei. În cazul administrãrii acestor medicamente trebuie să consultaţi medicul înainte de a lua Ginkgophyt Plus.
Rar, la persoanele sensibile, pot apare neplăceri la nivel gastric, dureri de cap, hipotensiune, reacţii alergice sau hemoragii.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă