Lady Gaga, alături de comunitatea gay

Cântăreaţa excentrică de origine italiană, Lady Gaga, pe numele său real Stefania Gabriella Germanotta, nu s-a mai afişat în public şi a anulat otate concertele de când a suferit intervenţia chirurgicală la şold în luna februarie. Recent, însă, diva a ieşit din conul de umbră în care s-a învăluit şi a ţinut morţiş să susţină un discurs de omagiere a momentului istoric, şi anume căsătoriile între persoane de acelaşi sex.
Autor: Paula Rotaru
Lady Gaga, alături de comunitatea gay

Cântăreaţa excentrică de origine italiană, Lady Gaga, pe numele său real Stefania Gabriella Germanotta, nu s-a mai afişat în public şi a anulat otate concertele de când a suferit intervenţia chirurgicală la şold în luna februarie.

Recent, însă, diva a ieşit din conul de umbră în care s-a învăluit şi a ţinut morţiş să susţină un discurs de omagiere a momentului istoric, şi anume căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Gaga a mărturisit că în liceu avea mari probleme cu ceilalţi adolescenţi, care o percepeau ca pe o ciudată şi o inadaptată, drept pentru care şi-a găsit refugiul şi înţelegerea în rândul activiştilor pentru drepturile persoanelor gay.

După discurs, Gaga a cântat a capella imnul comunităţii gay, Star Spangled Banner, şi a fluturat mândră un steag curcubeu, specific acestor categorii de persoane.

 

 

Sursa: usmagazine.com