Salată cu paste și jambon de curcan (rețetă video)

Alături de Matache Măcelaru' am pregătit pentru tine o rețetă foarte ușoară, sănătoasă și sățioasă. De ce să nu începi anul cu o salată cu paste și jambon de curcan?
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pentru că a trecut perioada Sărbătorilor, perioadă în care ne-am bucurat de preparatele tradiționale, acum este momentul să optăm pentru rețete ușoare și sănătoase. Odată cu începerea Noului An, mulți dintre noi ne propunem să facem schimbări în stilul de viață, dar mai ales în alimentație, iar luna ianuarie este ideală pentru a te inspira cu noi rețete. Alături de Matache Măcelaru’ am pregătit pentru tine o rețetă foarte ușoară, sănătoasă și sățioasă care să-ți bucure papilele gustative. De ce să nu începi anul cu o salată cu paste și jambon de curcan?

Nu ai nevoie de prea multe ingrediente și, din fericire, este o rețetă versatilă, ceea ce-ți permite să jonglezi cu ingredientele și să le folosești pe cele care-ți plac cel mai mult.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se adaugă mixul de salată
  2. Se adaugă pastele (fierte conform instrucțiunilor de pe pachet)
  3. Se taie cubulețe ceapa, roșiile și castraveții
  4. Se taie jambonul de curcan de la Matache Măcelaru’
  5. Se taie ardeiul kapia și cașcavalul afumat
  6. Se adaugă dressing-ul de iaurt și parmezanul deasupra, sare și piper și se amestecă.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult