Quesadilla cu cotlet haiducesc la air fryer

Sugestia noastră de astăzi pentru micul dejun este o rețetă de quesadilla cu cotlet haiducesc Matache Măcelaru' preparată la air fryer, gata în doar 10 minute!
  • Publicat:
Quesadilla cu cotlet haiducesc la air fryer
Foto: shutterstock

Micul dejun pregătit la air fryer ar putea deveni preferatul tău, iar asta pentru că se prepară în doar câteva minute. Sugestia noastră de astăzi pentru micul dejun este o rețetă de quesadilla cu cotlet haiducesc Matache Măcelaru’ preparată la air fryer, gata în doar 10 minute!

Este un mic dejun rapid și delicios, iar faptul că nu este nevoie să folosești ulei îl face și o variantă sănătoasă. În plus, este un preparat versatil și poate conține toate ingredientele tale preferate.

Ingrediente pentru Quesadilla cu cotlet haiducesc

Mod de preparare:

Bate ouăle într-un bol cu o cană de lapte, sare și piper, până când cresc în volum și compoziția se omogenizează. Pune o tigaie la încins și un cubuleț de unt, apoi adaugă compoziția cu ouăle bătute, taie cubulețe cotletul haiducesc Matache Măcelaru’ și adaugă-l în tigaie alături de ouă și amestecă toată compoziția cu o spatulă până se gătește bine.

Pune o tortilla în air fryer și folosește un spray cu ulei de măsline peste ea. Adaugă ouăle jumări, sare și piper și brânza cheddar deasupra. Mai pune încă o tortilla deasupra, presează și lasă compoziția la air fryer timp de 4-5 minute la 160 de grade Celsius.

Preparatul poate fi servit cu salsa, guacamole sau smântână. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”