Budincă cu croissant, șuncă și brânză

Ceea ce-ți propunem astăzi este o rețetă de budincă cu croissant, șuncă și brânză.
  • Publicat:
Budincă cu croissant, șuncă și brânză
Foto: shutterstock

De cele mai multe ori ne dorim ca micul dejun să fie deosebit, iar asta pentru că modul în care ne începem dimineața ne poate dicta întreaga zi. Deși este o rețetă destul de simplă, cu siguranță nu alegi să o prepari în fiecare zi. Așadar, ceea ce-ți propunem astăzi este o rețetă de budincă cu croissant, șuncă și brânză.

Nu ai nevoie de mult timp la dispoziție să o prepari. Îți ia 15 minute să te poți bucura de rezultat, iar rețeta pe care ți-o propunem este pentru trei-patru persoane.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Feliază croissantele și umple-le cu felii de șuncă Praga Matache Măcelaru’ și brânză. Închide-le și presează-le ferm până când se aplatizează.

Într-o tigaie pune untul la încins. Aranjează croissantele în tigaie astfel încât să aibă suficient spațiu și lasă-le la foc mediu pentru două minute, pe fiecare parte.

Între timp, bate ouăle și laptele, asezonează cu sare și piper, apoi adaugă compoziția peste croissantele pe care deja le-ai mutat într-o tavă. Lasă-le la cuptor la temperatură medie pentru șapte minute. Se servesc calde. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân