Rulouri la cuptor cu omletă și legume

Pentru micul dejun îți propunem să optezi pentru rulouri la cuptor cu omletă și legume, preparat pentru care ai nevoie de jambon de curcan de la Matache Măcelaru'.
  • Publicat:
Rulouri la cuptor cu omletă și legume
Foto: shutterstock

Ne plac rețetele simple, rapide și delicioase, motiv pentru care venim către voi cu cele mai ușoare și la îndemână variante. Pentru micul dejun îți propunem să optezi pentru rulouri la cuptor cu omletă și legume, preparat pentru care ai nevoie de jambon de curcan de la Matache Măcelaru’.

Rulouri la cuptor cu omletă și legume

Ingrediente

  • 10 ouă mari
  • 2 lingurițe usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurițe unt
  • 100g brânză cheddar rasă
  • 100g baby spanac
  • 2 roșii mari tăiate cubulețe
  • 20 felii de jambon de curcan Matache Măcelaru’

Mod de preparare

Într-un bol mare amestecă ouăle cu usturoiul granulat, sarea și piperul.

Pune o tigaie mare non-aderentă la foc mediu și lasă untul la topit. Adaugă ouăle și fă-le jumări, amestecând ocazional, timp de 3 minute. Adaugă brânza cheddar las-o să se topească. Adaugă baby spanacul și roșiile și amestecă.

Pe un tocător pune câte două felii de jambon de curcan pe care să pui câte o lingură mare de ouă jumări, apoi rulează. Repetă procesul până termini feliile de jambon. Pune rulourile într-o tavă de cuptor și lasă-le timp de 5 minute, până devin crispy, la o temperatură de 170° Celsius. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”