Rulouri cu sparanghel și cotlet haiducesc

Iată cum să pregătești cea mai rapidă și delicioasă rețetă de rulouri cu sparanghel și cotlet haiducesc.
  • Publicat:

Nu este deloc greu să-ți încânți familia, prietenii sau musafirii cu aperitive delicioase, mai ales când ai la îndemână numeroase opțiuni. Și, cum multe ingrediente sunt extrem de versatile și pot fi folosite în numeroase combinații, am pregătit pentru tine alături de prietenii noștri Matache Măcelaru’ o rețetă rapidă de rulouri cu sparanghel și cotlet haiducesc.

Rețeta de rulouri cu sparanghel și cotlet haiducesc

INGREDIENTE:

• Sparanghel
Cotlet haiducesc Matache Măcelaru’
• Aluat foietaj
• Făină
• Parmezan ras
• Ulei de măsline
• Sare și piper

MOD DE PREPARARE:

  1. Se unge sparanghelul cu ulei de măsline și se amestecă alături de sare și piper.
  2. Se întinde aluatul de foietaj pe un pat de făină, se întinde cu făcălețul și se taie fâșii.
  3. Se iau câte trei bucăți de sparanghel, se înfășoară în cotlet haiducesc Matache Măcelaru’, apoi se rulează în jurul lor câte o fâșie de aluat.
  4. Se adaugă parmezan ras pe deasupra.
  5. Se baga la cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius și se lasă timp de 12-15 minute.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult