REȚETĂ Mușchi file cu ananas

Iată o rețetă simplă și răcoritoare de mușchi file cu ananas, o rețetă în care vom folosi produse cu eticheta curată de la Cris-Tim.
  • Publicat:
  • Actualizat:
REȚETĂ Mușchi file cu ananas
Foto: shutterstock

Am auzit până acum de pizza cu ananas, aspect care nu ne împiedică să folosim ananasul mai des în preparatele noastre. Așadar, iată o rețetă răcoritoare, perfectă pentru temperaturile crescute și mai ales potrivită atunci când vrei să-ți impresionezi musafirii. Este vorba de mușchi file cu ananas, o rețetă în care vom folosi produse cu eticheta curată de la Cris-Tim.

Mușchi file cu ananas

Ingrediente:

Mod de preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
  2. Taie feliile de ananas pe jumătate.
  3. Unge o tavă adâncă de cuptor cu puțin ulei
  4. Pune feliile de mușchi file și ananas în rânduri. Mai exact, pune 3 felii de mușchi file una lângă alta, apoi o felie de ananas și repetă procesul.
  5. Într-un bol separat amestecă zahărul brun, mierea, apa, scorțișoara, nucșoara și puțin suc rămas de la ananas. Amestecă ingredientele și apoi adaugă-le peste mixul de mușchi file și ananas.
  6. Acoperă tava cu o folie de aluminiu și las-o la cuptor timp de 40 de minute. Poftă bună!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”