Rețetă de crenvurști în aluat și gofre cu bacon

Cu ajutorul prietenilor noștri de la Cris-Tim am reușit să pregătim două rețete: crenvurști în aluat și gofre cu bacon și ceapă verde.
  • Publicat:

Pentru mulți dintre noi, una dintre cele mai mari plăceri este gătitul. Din păcate, timpul nu ne este întotdeauna prieten, motiv pentru care suntem mereu în căutare de rețete simple și rapide. La fel și noi. Cu ajutorul prietenilor noștri de la Cris-Tim și a produselor cu etichetă curată am reușit să pregătim două rețete ușoare: crenvurști în aluat, cunoscuți și sub numele de covridogi, și gofre cu bacon și ceapă verde.

Știm, când spunem gofre ne gândim la un desert delicios, dar cum în bucătărie totul este permis, am decis să venim cu o rețetă reinterpretată.

Crenvurști în aluat

Pentru covridogi am folosit aluat cumpărat, crenvurștii de la Cris-Tim și mac. Pentru început, am fiert crenvurștii, am tăiat felii din aluat cam de două degete gosime pe care le-am rulat pe crenvurști. Mai apoi, am bătut un ou cu sare și piper și am uns covridogii odată ce i-am pus în tavă, pentru a putea presăra macul. I-am lăsat la cuptor la temperatură medie până au început să se rumenească. Noi am ales să îi servim cu un sos andalouse, dar voi puteți opta pentru orice sos preferați.

Gofre cu șuncă și ceapă verde

Pentru gofre am bătut două ouă pe care le-am amestecat cu sare și piper. Am adăugat trei linguri de făină, trei linguri de iaurt grecesc, puțin ulei de măsline, după care am adăugat mozzarella rasă, bacon de la Cris-Tim tăiat bucăți și ceapă verde. Am amestecat până s-a omogenizat compoziția, apoi am adăugat cu ajutorul polonicului compoziția în aparatul de gofre deja încălzit. Le-am lăsat până când au început să prindă o culoare arămie, iar la final le-am decorat cu roșii cherry și ceapă verde. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult