Quiche cremos cu șuncă Praga și brânză

De data asta dăm mâna cu Matache Măcelaru' și venim cu o rețetă de quiche cremos cu șuncă Praga și brânză.
  • Publicat:
Quiche cremos cu șuncă Praga și brânză
Foto: shutterstock

Timpurile pe care le trăim nu ne permit întotdeauna să petrecem prea mult timp în bucătărie, motiv pentru care căutăm rețete cât mai simple, rapide, dar în același timp delicioase și nutritive. Așa că de data asta dăm mâna cu Matache Măcelaru’ și venim cu o rețetă de quiche cremos cu șuncă Praga și brânză.

Pentru a pregăti acest quiche cel mai important element este tarta, dar poți folosi un aluat semipreparat pentru a-ți reduce timpul de preparare. Mai departe, te poți bucura de numeroase variante de compoziție, în funcție de preferințe și gusturi. Poți folosi ingredientele favorite care să-ți satisfacă papilele gustative nu doar la micul dejun, ci și la prânz și cină.

Ingrediente pentru compoziție

Quiche cremos cu șuncă Praga și brânză: mod de preparare

Într-un bol mediu bate ouăle, adaugă smântâna, laptele, lingurița de făină, brânza cheddar și șunca Praga de la Matache Măcelaru’. Adaugă sare și piper după gust. Toarnă compoziția în aluatul deja cumpărat și așezat într-o tavă pentru tartă.

Lasă cuptorul la încălzit la 170°C preț de câteva minute, apoi pune tarta la cuptor pentru 45 de minute. Verifică să obții o crustă rumenă și crocantă, iar compoziția să fie cremoasă și pufoasă.

Se pot adăuga, după preferințe, ceapă verde, ciuperci sau porumb. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”