Pizza cu arome orientale, rețetă rapidă și delicioasă

Ne-am lăsat pe mâna Andrei Iliaș, food writer and blogger, care ne-a preparat o pizza cu arome orientale.
  • Publicat:

Dacă ești lipsit de inspirație și nu știi ce să mai gătești sau ce să mai mănânci rapid și sățios, noi avem soluția. Ne-am lăsat pe mâna Andrei Iliaș, food writer and blogger, care ne-a preparat o pizza cu arome orientale. Rețeta este foarte simplă și nu necesită prea mult efort. În plus, nu este nevoie să fii vreun maestru bucătar pentru a o realiza.

Pizza cu arome orientale

Ingrediente:

Mod de preparare

Pasta de roșii care se pune în mod normal pe blatul de pizza o vom înlocui cu o cremă de zatar, pe care o realizăm cu ajutorul unui amestec arăbesc de condimente și ulei de măsline.

Între timp, cuptorul de lasă la preîncălzit până atinge temperatura maximă.

Se întinde blatul de pizza pe un pat de făină pentru a putea fi ușor de manevrat și de transferat ulterior în tavă. Se adaugă crema de zatar, se rade mozzarella și se distribuie uniform pe blat, apoi se puna șunca Praga tăiată felii.

Se bagă pizza la cuptor pentru 10 minute, până obținem o crustă aurie, rumenă. După ce o scoatem de la cuptor se adaugă roșiile cherry proaspete, tăiate pe jumătate și se mai pune puțin ulei de măsline pentru mai multă strălucire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult