Pizza rapidă cu salam săsesc

Cea mai bună variantă pe care ne putem pune baza este pizza cu salam săsesc. Am decis să folosim Salamul Săsesc de la Cris-Tim.
  • Publicat:

Pentru că temperaturile ridicate nu ne permit să petrecem atât de mult timp în bucătărie, am decis ca rețeta de azi să fie una simplă și rapidă, care să ne bucure papilele gustative. Așadar, cea mai bună variantă pe care ne putem pune baza este pizza cu salam săsesc. Am decis să folosim Salamul Săsesc de la Cris-Tim, pentru că este un produs cu eticheta curată și, în plus, vine în mai multe variante: atât feliat, cât și întreg, dar și picant sau simplu.

Pizza cu Salam Săsesc

Ai nevoie de:

Urmărește materialul video integral pentru a afla modul de preparare. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult