Cordon bleu cu șuncă Praga, la cuptor, nu prăjit

Pregătim acest preparat folosind șuncă Praga cu etichetă curată, de la Matache Măcelaru'.
  • Publicat:
Cordon bleu cu șuncă Praga, la cuptor, nu prăjit
Foto: shutterstock

Înlocuim astăzi clasicul cordon bleu prăjit cu cel făcut la cuptor pentru a obține o variantă mai sănătoasă și mult mai simplă. Facem asta folosind șuncă Praga cu etichetă curată, de la Matache Măcelaru’.

Cordon bleu cu șuncă Praga

Ingrediente

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 200° Celsius și pregătește o tavă mare cu foaie de copt.

Ia pieptul de pui și bate-l cu ajutorul unui bătător de carne între două folii de plastic. Peste pieptul pe pui pune două felii de cașcaval, apoi două felii de șuncă Praga Matache Măcelaru’, rulează conținutul și fixează-l cu ajutorul unei scobitori. Repetă procesul cu restul feliilor de piept de pui.

În trei boluri diferite pune făina, pesmetul și oul bătut. Asezonează făina cu sare și piper. Topește untul și amestectă-l cu pesmetul până se omogenizează.

Trece rulourile mai întâi prin făină, apoi prin ou și ulterior prin mix-ul de pesmet cu unt. Pune rulourile în tavă, pe hârtia de copt și lasă-le la cuptor timp de 30 de minute până obțin o culoare aurie.

Se pot servi alături de sosul favorit sau garnitura preferată. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Rulouri la cuptor cu omletă și legume
Rulouri la cuptor cu omletă și legume
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân