Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui

Alături de prietenii de la Cris-Tim vă sărim în ajutor cu două sugestii rapide și delicioase: Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui.
  • Publicat:

Sunt momente în care rămânem fără pic de inspirație, în special în situațiile în care prietenii urmează să ne facă o vizită, iar noi pur și simplu nu știm cu ce gustări să îi mai servim. Alături de prietenii de la Cris-Tim vă sărim în ajutor cu două sugestii rapide și delicioase: Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui. Nici n-o să simți că ai petrecut timp în bucătărie!

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

Pentru chips-uri, se pun feliile de Salam Săsesc Cris-Tim pe o tavă cu foaie de copt și se lasă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 10-15 minute.

Pentru Corndog, se adaugă făina, parful de copt, sarea, zahărul, oul și laptele și se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

Se taie Crenvurștii din Piept de Pui Extra Cris-Tim pe jumătate și se înfig în bețe pentru frigărui.

Se dau crenvurștii prin aluatul obținut până sunt complet acoperiți și se pun la prăjit în baie de ulei.

Se servesc alături de sosul preferat.

Foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult