Bruschete cu Salam și Roșii Cherry

Împreună cu prietenii de la Cris-Tim venim către tine cu o rețetă delicioasă cu Salam de Sibiu IGP: Bruschete cu Salam și Roșii Cherry.
  • Publicat:
Bruschete cu Salam și Roșii Cherry
Foto: shutterstock

Nu mai știi cu ce să-ți surprinzi prietenii la brunch-urile organizate acasă? Nicio problemă! Împreună cu prietenii de la Cris-Tim venim către tine cu o rețetă delicioasă cu Salam de Sibiu IGP: Bruschete cu Salam și Roșii Cherry.

Rețetă bruschete cu salam și roșii cherry

Ingrediente:

  • Baghetă proaspătă sau pâine rustică
  • Salam de Sibiu IGP Cris-Tim
  • Roșii cherry, tăiate în jumătate
  • Mozzarella, tăiată în felii subțiri
  • Ulei de măsline extra-virgin
  • Frunze proaspete de busuioc
  • Sare și piper după gust
  • Un cățel de usturoi (opțional)
  • Cremă de oțet balsamic (opțional, pentru decorare)

Mod de preparare:

Feliați bagheta sau pâinea în felii de aproximativ 1 cm grosime. Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau în cuptor până când devin aurii și crocante. Salamul de Sibiu IGP Cris-Tim puteți să îl prăjiți ușor într-o tigaie pentru a-i intensifica aromele.

Dacă doriți, frecați ușor pâinea cu un cățel de usturoi pentru un plus de arome. Plasați feliile de salam peste pâinea prăjită și adăugați apoi felii de roșii cherry și mozzarella.

Stropiți bruschetele cu ulei de măsline, adăugați sare și piper după gust și decorați cu frunze proaspete de busuioc și, opțional, turnați un strop de cremă de oțet balsamic.

Serviți bruschetele proaspete și savurați-le imediat. Aceste bruschete sunt un aperitiv minunat, cu arome mediteraneene și o combinație perfectă de texturi. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân