Sandwich-uri cu Șuncă Piept Pui și Salam de Sibiu IGP Cris-Tim

Asta am decis să pregătim și noi astăzi, două sandwich-uri cu Șuncă Piept Pui și Salam de Sibiu IGP Cris-Tim, ambele potrivite pentru o masă rapidă și delicioasă. 
  • Publicat:

Ori de câte ori ne gândim la vacanțe, nu putem trece peste sandwich-urile locale pe care le putem găsi în destinațiile în care mergem. Asta am decis să pregătim și noi astăzi, două sandwich-uri cu Șuncă Piept Pui și Salam de Sibiu IGP Cris-Tim, ambele potrivite pentru o masă rapidă și delicioasă. 

Rețetă Sandwich-uri cu Șuncă Piept Pui și Salam de Sibiu IGP Cris-Tim

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se ia o pâine proaspătă care se taie pe jumătate. Se scoate miezul pentru a fi mai ușor de asamblat. Se unge cu ulei de măsline și pesto, apoi se ia un cățel de usturoi și se dă pe răzătoare. Se adaugă peste sosul pesto, apoi se pun feliile de mozzarella și feliile de roșii.

Se iau feliile de Șuncă Piept Pui Cris-Tim și se pun peste restul ingredientelor, apoi se pune cealaltă jumătate de pâine pentru a completa sandwich-ul. Pentru cea de-a doua variantă, cea cu Salam de Sibiu IGP Cris-Tim, se repetă procesul, atât că se adaugă feliile de salam la final, în loc de cele de șuncă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult