Rulouri de Șuncă Piept Pui cu Brânză și Spanac

Iată o rețetă simplă și gustoasă cu Șuncă Piept Pui Cris-Tim, un produs cu Eticheta Curată. Nu îți ocupă deloc mult timp.
  • Publicat:
Rulouri de Șuncă Piept Pui cu Brânză și Spanac
Foto: shutterstock

Iată o rețetă simplă și gustoasă cu Șuncă Piept Pui Cris-Tim, un produs cu Eticheta Curată. Este ideală ca aperitiv pentru mesele festive și nu îți ocupă deloc mult timp prepararea acestor rulouri.

Ingrediente:

  • Felii de Șuncă Piept Pui Cris-Tim
  • Frunze de spanac proaspăt
  • Brânză feta sau brânză de capră, sfărâmată
  • Mozzarella, tăiată în bastonașe subțiri
  • Ulei de măsline extra-virgin
  • Pătrunjel proaspăt, tocat (opțional)
  • Sare și piper după gust
  • Scobitori pentru fixare

Mod de preparare:

Spălați frunzele de spanac și tăiați mozzarella în bastonașe subțiri. Așezați o felie de șuncă pe o suprafață de lucru. Adăugați frunze de spanac, un strat subțire de brânză feta sau brânză de capră și un bastonaș de mozzarella la un capăt al feliei de șuncă.

Rulați șunca strâns în jurul umpluturii. Fixați cu scobitori pentru a păstra forma. Repetați acest proces pentru toate feliile de șuncă și umpluturi.

Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați ulei de măsline. Prăjiți rulourile de șuncă din piept de pui pe toate părțile până când sunt aurii și crocante. Opțional, presărați cu pătrunjel proaspăt tocat.

Aceste rulouri de șuncă din piept de pui cu brânză și spanac sunt perfecte pentru aperitive sau ca gustare ușoară. Se pot servi calde sau reci. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Paste Carbonara cu Salam Săsesc Picant
Paste Carbonara cu Salam Săsesc Picant
Recomandare video
Totul despre stereotaxie: „Nu este dureroasă, nu necesită o anestezie și nici măcar o internare a pacientului”