Caută în:

Triaj epidemiologic strict şi măsuri speciale de protecţie împotriva COVID-19 la toate unităţile Sanador

Având standarde foarte ridicate pentru pacienţi, SANADOR a înţeles să aplice imediat – încă de săptămâna trecută – cerinţele autorităţilor referitoare la triajul epidemiologic. Aceste măsuri sunt valabile în toate clinicile şi în laboratoare, în Centrul Oncologic Sanador şi în Spitalul Clinic Sanador, unde înainte de intrări există corturi noi, amenajate special. Personalul poartă echipamente de protecţie şi foloseşte produse de dezinfecţie profesionale omologate internaţional.

Se curăţă inclusiv zonele de aşteptare exterioare. În cazul în care se depistează simptome specifice COVID-19, există spaţii dedicate pentru evaluări. 

Având în vedere aceste proceduri, Sanador roagă pacienţii să fie la programări cu 15 minute mai devreme pentru a le parcurge lejer. Fiecare primeşte, la orice intrare, o brăţară de unică folosinţă.

Centrele Medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux superior de bolnavi, în condiţiile în care patologiile tratate în mod obişnuit urmează cursul normal, în depline măsuri de siguranţă.

Accesul oamenilor la tratamentele disponibile pentru specialităţile Sanador este nelimitat. Mai mult, condiţiile asigurate includ protocoale suplimentare de igienă şi dezinfecţie, între acestea fiind limitat accesul aparţinătorilor, care sunt rugaţi să înţeleagă situaţia.

Citește și:
Brahiterapia HDR ghidată imagistic, tratament de top în cancerele din sfera ginecologică
Chirurgia oncologică, componentă importantă în tratarea cancerelor
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Analize şi teste utile pentru bebeluşi în sezonul virozelor şi al gripei


Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .