Triaj epidemiologic strict şi măsuri speciale de protecţie împotriva COVID-19 la toate unităţile Sanador

Aceste măsuri sunt valabile în toate clinicile şi laboratoarele Sanador, dar şi în Centrul Oncologic şi în Spitalul Clinic Sanador, unde înainte de intrări există corturi noi, amenajate special.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Triaj epidemiologic strict şi măsuri speciale de protecţie împotriva COVID-19 la toate unităţile Sanador

Având standarde foarte ridicate pentru pacienţi, SANADOR a înţeles să aplice imediat – încă de săptămâna trecută – cerinţele autorităţilor referitoare la triajul epidemiologic. Aceste măsuri sunt valabile în toate clinicile şi în laboratoare, în Centrul Oncologic Sanador şi în Spitalul Clinic Sanador, unde înainte de intrări există corturi noi, amenajate special. Personalul poartă echipamente de protecţie şi foloseşte produse de dezinfecţie profesionale omologate internaţional.

Se curăţă inclusiv zonele de aşteptare exterioare. În cazul în care se depistează simptome specifice COVID-19, există spaţii dedicate pentru evaluări.

Având în vedere aceste proceduri, Sanador roagă pacienţii să fie la programări cu 15 minute mai devreme pentru a le parcurge lejer. Fiecare primeşte, la orice intrare, o brăţară de unică folosinţă.

Centrele Medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux superior de bolnavi, în condiţiile în care patologiile tratate în mod obişnuit urmează cursul normal, în depline măsuri de siguranţă.

Accesul oamenilor la tratamentele disponibile pentru specialităţile Sanador este nelimitat. Mai mult, condiţiile asigurate includ protocoale suplimentare de igienă şi dezinfecţie, între acestea fiind limitat accesul aparţinătorilor, care sunt rugaţi să înţeleagă situaţia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: