Teste RT-PCR și dozare de anticorpi neutralizanți pentru virusul SARS-CoV-2, la SANADOR

  • Publicat:
  • Actualizat:
Teste RT-PCR și dozare de anticorpi neutralizanți pentru virusul SARS-CoV-2, la SANADOR

Testarea pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 și dozarea anticorpilor ne permit să continuăm, într-un mod cât mai apropiat de cel firesc, activitățile zilnice.

Să călătorim către destinații din afara țării, în scopuri personale sau de afaceri, sau să accesăm anumite servicii medicale și intervenții chirurgicale care nu pot fi amânate sunt doar câteva dintre situațiile în care avem nevoie să prezentăm un test RT-PCR negativ sau un test de dozare a anticorpilor.

SANADOR, un partener medical de încredere al pacienților în lupta cu noul coronavirus, pune la dispoziția celor interesați un test pentru SARS-CoV-2 de maximă acuratețe, testul RT-PCR, standardul de aur pentru testarea moleculară, care reușește să detecteze chiar și virusul prezent în cantități foarte mici.

Testarea se face în condiții de siguranță, rapid, în locații special destinate procedurii, cu circuite separate de cele ale altor servicii medicale, cu personal calificat. Rezultatul este disponibil în maximum 24 de ore și poate fi eliberat, la cererea pacientului, și în limba engleză.

Recoltarea se face din exsudat nazofaringian, doar în baza unei programări prealabile prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de pe site. În plus, până la data de 8 martie 2021, testul RT-PCR poate fi accesat cu un discount de 25%.

SANADOR pune la dispoziția pacienților și teste pentru dozarea cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG (anti-spike RBD) – anticorpi neutralizanți. Testele sunt utile pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 (cu ambele doze de vaccin), dar și de persoanele care au trecut prin infecția cu noul coronavirus.

Anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD) împiedică atașarea virusului SARS-CoV-2 de celulele umane. Anticorpii se leagă de zonele S1 și S2 ale glicoproteinei S și astfel împiedică virusul să infecteze celula umană. Din acest motiv, anticorpii anti-spike poartă denumirea de anticorpi neutralizanți.

Testarea anticorpilor neutralizanți se realizează prin recoltarea de sânge în oricare din centrele SANADOR, iar rezultatul poate fi verificat online, pe baza codului de probă. Și această testare beneficiază de un discount de 25% în această perioadă.

Laboratoarele SANADOR procesează și teste pentru identificarea anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG. Prin aceste teste sunt determinați în mod calitativ anticorpii împotriva proteinei N (din structura nucleocapsidei care învelește acidul nucleic viral).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”