Servicii medicale performante, în cea mai nouă clinică SANADOR

  • Publicat:
  • Actualizat:
Servicii medicale performante, în cea mai nouă clinică SANADOR

În Clinica SANADOR Floreasca, deschisă anul acesta, pacienții pot beneficia de cele mai bune servicii medicale ambulatorii, de investigații imagistice realizate cu echipamente de ultimă generație, precum și de recoltări pentru analize de laborator. Clinica este situată în Calea Floreasca nr.165, în clădirea ONE Tower, și asigură pacienților o gamă foarte variată de consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, deopotrivă pentru adulți și pentru copii.

Departamentul de imagistică medicală de la parterul Clinicii SANADOR Floreasca, prevăzut cu recepție proprie, este dotat cu cele mai noi echipamente de radiologie și imagistică medicală: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Aparatul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida redefinește limitele în imagistică și permite captarea de imagini calitative, cu rezoluție înaltă, eliminând artefactele de mișcare și respirație ale pacientului, cu ajutorul senzorilor Biomatrix încorporați în arhitectura sistemului. Conceput pentru confortul pacientului, echipamentul poate scana segmente anatomice extinse fără a necesita repoziționarea pacientului și permite personalului medical urmărirea parametrilor vitali, precum frecvența cardiacă, în timpul procedurii.

Echipamentul CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice permite generarea de imagini detaliate, de cea mai bună calitate, pentru diagnosticarea sau evaluarea non-invazivă a afecțiunilor complexe. Pentru a asigura confortul deplin al pacientului, aparatul are o deschidere largă, de 78 cm, fiind accesibil chiar și persoanelor claustrofobe.

Pentru radiografii, Clinica SANADOR Floreasca este dotată cu sistemul modern de radiologie digitală Siemens Multix Impact, iar pentru ecografii, pacienții pot beneficia de cel mai avansat ecograf la nivel mondial – ecograful Voluson E10 BT21, conceput special pentru a oferi imagini detaliate și o perspectivă clinică unică și realistă a structurilor anatomice examinate.

Clinica SANADOR Floreasca este una modernă, cu aparatură performantă și dotări de top, care oferă pacienților acces la servicii medicale performante – imagistică, analize medicale sau consultații de specialitate. Clinica SANADOR Floreasca are o echipă medicală de prestigiu, cu experiență vastă și o pregătire de excepție.

Cabinetele de consultații sunt situate la mezanin, cu zone dedicate pentru adulți, respectiv pentru copii. Departamentul Pediatric dispune de o recepție dedicată și de cabinet propriu pentru recoltarea de analize medicale, unde o echipă medicală empatică transformă actul medical și interacțiunea cu cei mici într-un gest natural.

SANADOR vine în sprijinul celor interesați să aibă un medic de familie aproape de casă sau de serviciu, asigurând servicii de medicină de familie în Clinica SANADOR Floreasca, într-un mediu prietenos și în cele mai bune condiții. Consultațiile de medicină de familie din Clinica SANADOR Floreasca sunt asigurate de Dr. Valentina Boantă, medic cu o importantă experiență în specialitate, care consultă atât adulți, cât și copii de orice vârstă, astfel că întreaga familie poate beneficia de servicii medicale profesioniste.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân