Prețuri speciale pentru servicii medicale de înaltă performanță

  • Publicat:
  • Actualizat:
Prețuri speciale pentru servicii medicale de înaltă performanță

Spitalul Clinic SANADOR oferă pacienților acces la servicii medicale efectuate de medici de prestigiu, cu experiență vastă și rezultate de succes, cu ajutorul unor echipamente medicale de înaltă performanță, într-o abordare clinică integrată a unei game extinse de patologii.

În contextul pandemiei cu noul coronavirus, SANADOR rămâne un spațiu sigur pentru investigații, consultații medicale și intervenții chirurgicale de urgență sau programate.

Pacienții care necesită internare, precum și viitoarele mame care aleg să își aducă pe lume bebelușii la Maternitatea SANADOR trebuie să prezinte la internare un test RT-PCR negativ. Personalul poartă echipament de protecție și folosește produse de dezinfecție omologate internațional. Sunt curățate inclusiv zonele de așteptare exterioare.

Și pentru că înțelege tabloul complet al provocărilor pandemiei, SANADOR pune la dispoziția pacienților o serie de discounturi și prețuri speciale pentru investigații medicale esențiale în această perioadă.

Testul RT-PCR, cel mai performant test utilizat pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, disponibil la SANADOR, poate fi efectuat la un preț redus de la 390 la 245 de lei, până la data de 31 mai 2021. Testarea se realizează din exsudat nazofaringian, cu programare prealabilă la 021 9699, Call Center disponibil non-stop.

Până la 30 aprilie 2021, pacienții pot beneficia și de un discount de 25% la dozarea anticorpilor neutralizanți (anti-spike RBD). Anticorpii neutralizanți sunt cei care împiedică pătrunderea virusului SARS-CoV-2 în celulele umane, iar testarea acestora este relevantă în special pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, dar și pentru persoanele care au trecut prin infecția cu noul coronavirus.

Pachetul de evaluare post-COVID, util pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, cu forme ușoare și medii și care au fost în autoizolare la domiciliu, poate fi accesat, de asemenea, la un preț special.

Experiența ultimului an de pandemie a demonstrat că și această categorie de pacienți poate avea afectări organice serioase, fără simptomatologie clinică sau cu simptome ușoare, astfel că specialiștii SANADOR au conceput un pachet complet și complex de analize și investigații pentru evaluarea post-COVID.

Pachetul de evaluare post-COVID cuprinde CT toracic, consulturi de Cardiologie și Pneumologie, teste funcționale (spirometrie, EKG), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM și IgG pentru SARS-CoV-2, teste de laborator pentru evaluarea funcției hepatice, a coagulării, a funcției pulmonare, alături de markerii de inflamație și de hemoleucogramă.

Descoperă promoțiile lunii la SANADOR!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”