Gamă completă de diagnostic și tratament al cancerului la Centrul Oncologic SANADOR

  • Publicat:

Centrul Oncologic SANADOR pune la dispoziția pacienților cu neoplazii o gamă completă de servicii moderne și integrate de diagnostic și tratament al cancerului, dar și de urmărire post-terapeutică.

Cazurile pacienților care apelează la serviciile Centrului Oncologic SANADOR sunt analizate și verificate de o comisie oncologică multidisciplinară (Tumor Board), alcătuită din medici cu experiență vastă și rezultate remarcabile, din arii medicale complementare (oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, radiologie-imagistică medicală, anatomie patologică etc.).

În cadrul Tumor Board, medicii stabilesc, pe baza datelor medicale și a celor mai recente ghiduri și protocoale terapeutice, planuri de tratament personalizate și optimizate, precum și ordinea intervențiilor medicale: tratament oncologic (chimioterapie, terapie biologică, terapie țintită, imunoterapie, hormonoterapie), chirurgie oncologică, radioterapie cu radiații ionizante sau o combinație a acestora.

Centrul Oncologic SANADOR asigură – ambulatoriu și prin spitalizare de zi și continuă – servicii de oncologie medicală, chimioterapie, radioterapie (radioterapie externă, stereotaxie, brahiterapie), medicină nucleară (radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT), cu ajutorul celor mai performante echipamente și tehnologii medicale și al unei echipe medicale cu rezultate și experiență remarcabile în domeniu.

La SANADOR, pacienții au acces la prima secție dedicată terapiei izotopice din sistemul medical privat. Aceasta oferă un nivel performant de dotări și servicii medicale ce vin în sprijinul pacienților afectați de neoplasm tiroidian și nu numai.

Secția beneficiază de circuite separate, de condiții speciale de izolare și de personal medical cu înaltă pregătire, astfel încât tratamentele sunt administrate în condiții de maximă siguranță și confort, în acord cu protocoale terapeutice internaționale.

Pacienții sunt cazați în saloane special amenajate, cu pereții, ușile și tavanul cu conținut de plumb pentru protecție împotriva radiațiilor.

Echipamentele de diagnostic și tratament din Centrul Oncologic SANADOR sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, de la producători recunoscuți și premiați pentru inovație și performanță în domeniul medical.

Radioterapia externă, care poate fi accesată inclusiv prin contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (fără plăți suplimentare, doar cu trimitere de la medicul oncolog), este realizată cu ajutorul acceleratoarelor Varian: TrueBeam și TrueBeam STx High Definition.

Brahiterapia (radioterapia internă) se realizează tot cu un echipament Varian: GammaMedPlus iX. Varian este recunoscut ca lider de piață în producția echipamentelor medicale de radioterapie.

O parte importantă din serviciile de diagnostic și tratament oncologic pot fi accesate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții beneficiază de serviciile medicale fără plăți suplimentare, în baza trimiterii de la medicul oncolog.

Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale, și este integrat Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgențe (24/24H), flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă și o echipă medicală de elită.

Descoperă Centrul Oncologic SANADOR.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân