Beneficii ale tehnologiei laser în implantul dentar

22.09.2020
Beneficii ale tehnologiei laser în implantul dentar

Implantul dentar constituie cea mai bună soluție de înlocuire a unuia sau mai mulți dinți lipsă. În plus, implantul poate fi privit ca o soluție de tratament minim invazivă, având în vedere că pentru lucrările clasice de tip „punte” sunt șlefuiți dinții alăturați.

Implantul dentar rezistă mai mult timp decât o lucrare clasică: cu ajutorul unei igiene riguroase, ne putem bucura de beneficiile acestei intervenții timp de 10, 20 sau chiar 30 de ani.

Mai recent, tehnologia laser vine în sprijinul pacienților anxioși și înlocuiește bisturiul clasic cu un fascicul luminos mediat de multă apă. Scad astfel timpul de vindecare și sângerarea din timpul procedurii.

În cadrul Clinicii de Stomatologie Sanador, tratamentele sunt efectuate de medici stomatologi experimentați, ce folosesc tehnologie laser de ultimă generație: laserul WaterLase iPlus și laserul cu diodă EPIC™ X.

Află mai multe detalii despre etapele intervenției de implant dentar din acest articol, semnat de Dr. Răzvan Bărbulescu, medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială la Clinica Sanador Victoriei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Chemoembolizarea hepatică, soluție pentru tumorile și metastazele din ficat