Diagnostic precis în cancerul de prostată, cu ecograful BK3000, disponibil la Sanador

Cancerul de prostată este una dintre cele mai frecvente patologii neoplazice care afectează populația masculină din România.
05.10.2020 | Rotaru Paula
Diagnostic precis în cancerul de prostată, cu ecograful BK3000, disponibil la Sanador

În 2018, aproximativ 5% din decesele prin cancer au fost cauzate de cancerul de prostată. De aceea, dacă în urma consultului și a analizelor specifice, medicul urolog recomandă biopsia pentru confirmarea suspiciunii de cancer de prostată, aceasta trebuie efectuată rapid, în cele mai bune condiții.

Ecograful BK3000 permite explorarea în detaliu a prostatei 

La Sanador, acum este disponibilă cea mai modernă și mai performantă tehnologie ecografică: ecograful pentru urologie BK3000.

Acesta permite explorarea în detaliu a prostatei și realizarea de biopsii foarte precise și rapide, prin combinarea imagisticii prin rezonanță magnetice (RMN) obținute anterior cu imaginea achiziționată ecografic în timp real.

În plus, comparativ cu ecografele obișnuite, BK3000 generează de trei ori mai multe informații în fiecare imagine și oferă un nou nivel de viteză și performanță.

Cu ajutorul acestui ecograf, diagnosticul este precis și sunt evitate cazurile în care ar fi necesară o repuncționare.

Află ce examinări pot fi realizate cu acest ecograf și care sunt avantajele sale: https://www.sanador.ro/blog/ecograful-BK3000-cel-mai-performant-ecograf-pentru-urologie-disponibil-Sanador.