Vrei să fii chic? Inspiră-te de la Kristin Cavallari

Vedeta americană de televizune Kristin Cavallari (26 de ani), celebră pentru apariţiile în show-ul "The Hills", este una dintre cele mai stylish prezenţe de la Hollywood.
03.06.2013
Vrei să fii chic? Inspiră-te de la Kristin Cavallari

Vedeta americană de televizune Kristin Cavallari (26 de ani), celebră pentru apariţiile în show-ul „The Hills”, este una dintre cele mai stylish prezenţe de la Hollywood.

Cele mai recente fotografii paparazzi cu Kristin o surprind într-o ţinută pe cât de simplă, pe atât de încântătoare. Blonda a ales, pentru o zi caldă de vară, o cămaşă neagră, largă şi fără mâncei, o pereche de pantaloni scurţi gri şi sandale cu platforme şi baretă petrecută peste gleznă care, în cazul ei, îi pun în evidenţă cum nu se poate mai bine picioarele subţiri.

Inspraţi-vă din look-ul Kristinei Cavallari dacă vreţi să fiţi pe val vara aceasta!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos