Angelina Jolie, prima apariţie publică după mastectomie

Surâzătoare şi mai frumoasă ca oricând! Aşa şi-a făcut apariţia Angelina Jolie zilele trecute în Londra, la premiera filmului World War Z.
  • Publicat:
Angelina Jolie, prima apariţie publică după mastectomie

Surâzătoare şi mai frumoasă ca oricând! Aşa şi-a făcut apariţia Angelina Jolie zilele trecute în Londra, la premiera filmului World War Z.

Delicată şi îmbrăcată într-o rochie lungă şi neagră, Angelina a zâmbit la braţul soţului său, la scurt timp după anunţul privitor la mastectomia pe care a suferit-o la începutul acestui an.

Fotografiile au fost surprinse cu câteva zile înainte ca actriţa să primească vestea morţii mătuşii ei, Debbie Martin, care a murit la sfârşitul lunii mai, anul acesta, din cauza cancerului mamar.

După cum şi era de aşteptat, Angelina a afişat un bust generos, ferm şi adaptat staturii sale.

La începutul acestui an, Angelina Jolie a aflat că deţine una dintre genele BRCA, vinovate de apariţia cancerului mamar şi ovarian.

Cu o mamă decedată în urma cancerului mamar şi o mătuşă aflată în ultimul stadiu al bolii (Debbie, care câteva luni mai târziu s-a stins din viaţă din cauza aceleaşi maladii), medicii i-au explicat că este predispusă cumplitei boli, iar cea mai înţeleaptă decizie pe care ar putea-o lua ar fi să se supună unei operaţii de dublă-mastectomie preventivă.

Eliminându-şi glandele mamare, Angelina şi-a redus dramatic riscul de a fi diagnosticată cu cancer de sîn.

Printre persoanele care au contribuit la convingerea actriţei că mastectomia este cea mai bună soluţie în cazul ei se numără în primul rând Debbie, aflată pe patul de spital la vremea respectivă.


Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân