Şoc pentru Angelina Jolie: mătuşa bolnavă de cancer, care a convins-o să-şi facă mastectomia, a murit!

Mătuşa Angelinei Jolie, bolnavă de cancer mamar şi care a determinat decizia actriţei de a-şi face dublă-mastectomie, a intrat în comă şi a fost deconectată de la aparate, în spital.
  • Publicat:
Şoc pentru Angelina Jolie: mătuşa bolnavă de cancer, care a convins-o să-şi facă mastectomia, a murit!
Mătuşa Angelinei Jolie, bolnavă de cancer mamar şi care a determinat decizia actriţei de a-şi face dublă-mastectomie, a murit ieri, după ce a intrat în comă şi a fost deconectată de la aparate, în spital, la sfărşitul săptămânii trecute.
 
Debbie Martin, în vârstă de 61 de ani, este „persoana din umbră”, care a determinat-o indirect pe Angelina Jolie să se supună unei duble mastectomii, pentru că, din punct de vedere genetic, actriţa prezenta un risc de 87 la sută de a face cancer la sân în timpul vieţii, potrivit MEDIAFAX.
 
Angelina Jolie şi-a petrecut sfârşitul de săptămână aşteptând veşti despre mătuşa ei, care a fost deconectată de la aparatele care o ţineau în viaţă, după ce a intrat în comă miercuri. Mătuşa actriţei, purtătoare a genei BRCA 1, a fost cea care a convins-o pe Angelina să recurgă la dubla-mastectomie preventivă, după ce actriţa a descoperit că şi ea este purtătoarea acestei gene, vinovate de declanşarea cancerului mamar şi ovarian.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
A apărut The ONE de iunie!
A apărut The ONE de iunie!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân