Şoc pentru Angelina Jolie: mătuşa bolnavă de cancer, care a convins-o să-şi facă mastectomia, a murit!

Mătuşa Angelinei Jolie, bolnavă de cancer mamar şi care a determinat decizia actriţei de a-şi face dublă-mastectomie, a intrat în comă şi a fost deconectată de la aparate, în spital.
Şoc pentru Angelina Jolie: mătuşa bolnavă de cancer, care a convins-o să-şi facă mastectomia, a murit!
Mătuşa Angelinei Jolie, bolnavă de cancer mamar şi care a determinat decizia actriţei de a-şi face dublă-mastectomie, a murit ieri, după ce a intrat în comă şi a fost deconectată de la aparate, în spital, la sfărşitul săptămânii trecute.
 
Debbie Martin, în vârstă de 61 de ani, este „persoana din umbră”, care a determinat-o indirect pe Angelina Jolie să se supună unei duble mastectomii, pentru că, din punct de vedere genetic, actriţa prezenta un risc de 87 la sută de a face cancer la sân în timpul vieţii, potrivit MEDIAFAX.
 
Angelina Jolie şi-a petrecut sfârşitul de săptămână aşteptând veşti despre mătuşa ei, care a fost deconectată de la aparatele care o ţineau în viaţă, după ce a intrat în comă miercuri. Mătuşa actriţei, purtătoare a genei BRCA 1, a fost cea care a convins-o pe Angelina să recurgă la dubla-mastectomie preventivă, după ce actriţa a descoperit că şi ea este purtătoarea acestei gene, vinovate de declanşarea cancerului mamar şi ovarian.
 
A apărut The ONE de iunie!
A apărut The ONE de iunie!