Ce pantofi se poartă în sezonul primăvară-vară 2013

Creatorii de modă ne întâmpină în noul sezon cu o serie de accesorii şi pantofi chic, de inspiraţie masculină.
10.04.2013
Ce pantofi se poartă în sezonul primăvară-vară 2013

Marii designeri şi-au prezentat deja colecţiile de primăvară-vară 2013 în cele mai reprezentative metropole ale modei, iar trendurile trasate de creaţiile lor se vor regăsi cu siguranţă şi în magazinele din România.

Printre numele internaţionale care dau tonul în această industrie a pantofilor se numără: Versace, Emporio Armani, Chanel, Balenciaga, Nicholas Kirkwood, Donna Karan, Valentino, Guy Laroche, Stella McCartney, Chloe, Burberry, J. Mendel, Ralph Lauren şi mulţi alţii.

În linii mari, tendinţele nu se schimbă foarte mult în comparaţie cu sezoanele trecute, purtându-se în continuare pantofii înalţi, platformele, pantofii cu talpă ortopedică, cei cu accesorii diverse (şireturi, aplicaţii metalice, detalii florale etc.) şi cu personalitate, toate modelele având un numitor comun: culorile vii, puternice (în special nuanţele de mov, lila, lavandă şi burgundy) care transmit un mesaj clar.

Acesta mesaj este: sunt o femeie independentă, îmi asum responsabilitatea pentru alegerile pe care le fac şi ştiu că pot face faţă oricăror prejudecăţi!

Astfel, creatorii de modă ne întâmpină în noul sezon cu o serie de modele de pantofi chic, unele de inspiraţie masculină.

De exemplu, colecţia primăvară-vară 2013 IL PASSO provoacă la combinaţii îndrăzneţe între accente strălucitoare, color block, materiale insolite sau pantofi în stil masculin.

 

 

STACCATO a pregătit pentru acest sezon o colecţie stylish şi colorată, formată din elemente metalice, glitter şi aplicaţii care dau naştere unor piese originale şi îndrăzneţe.

Noua colecţie a fost creată de designeri cu gândul la dorinţele celor mai urbane pasionate de modă şi aduc un aer chic oricărui outfit, fie el pentru o zi la birou sau pentru o plimbare de weekend.


Detaliile florale, fundele, print-urile leopard şi snakeskin, mixate cu nuanţe calde au dat naştere unor piese versatile perfecte pentru outfit-urile unei zile de primăvară.
 

Pentru fashionistele convinse, Asos.com pune la dispoziţie o colecţie de modele de încălţăminte pentru primăvară-vară extrem de chic, sexy, elegante, colorate şi insolite. Detalii precum pielea, paietele, combinaţiile de culori neon, tocurile înalte cu formă asimetrică şi barete originale, decupate în forme feminine, ne duc cu gândul la o de 3x femeie, care poate muta munţii din loc.

Iată câteva propuneri:

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
3 machiaje sofisticate de primăvară
3 machiaje sofisticate de primăvară
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras