Cele 4 tendinţe de coafură: Trend Vision 2013

Culoarea compune muzica trendurilor în coafura Wella Professional 2013. Tonuri, armonii, vibraţii şi emoţii se traduc vizual într-o sinergie a culorii şi a tunsorii.
  • Publicat:
Cele 4 tendinţe de coafură: Trend Vision 2013

Culoarea compune muzica trendurilor în coafura Wella Professional 2013. Tonuri, armonii, vibraţii şi emoţii se traduc vizual într-o sinergie a culorii şi a tunsorii.

În 2013, cele patru trenduri compoziţii trasate de Wella Professionals sunt imagini ale sunetului. Fusion, Decibel, Echo si Allegra.

Fusion aduce împreună două lumi, două culturi. Întâlnirea dintre spiritul experimental asiatic şi cultura vestică de înaltă clasă vin să se armonizeze într-un spirit şi un look eclectice.

Femeia Fusion este o prezenţă încântătoare şi sofisticată. Tunsoarea are tăieturi foarte precise şi breton asimetric.

Styling-ul este haute couture cu note clasice, în timp ce culoarea înseamnă creativitate fără limite. Nuanţe pale, pastel fuzionează cu tonuri strălucitoare şi puternice de olive sau prună.

Decibel este o călătorie colorată ce are ca destinaţie o realitate hiperbolizată, supradimensionată. Este o cale spre glam-ul anilor ’70 ce reintră în lumina reflectoarelor mult amplificat.

Acesta se combină cu o atitudine punk. Rezultatul este extrem de intens, cu tonuri puternice ce rezidă într-un stil creativ şi foarte îndrăznet.

Părul pare tuns neatent, dezordonat, însă styling-ul aduce note glamour coafurii. Castaniuri bogate sunt animate de nuanţe bogate şi vibrante.

Zgomotul asurzeşte. Echo surprinde reprimarea emoţiilor, a bucuriei, a expresiei. Este interiorizare, reflectare profundă.

Spiritul creativ se manifestă în monotonuri, simplitate, austeritate. Această stare se traduce prin tonuri naturale care se opun nuanţelor de brunet cu irizaţii verzi, purpurii sau cenuşii. Styling-ul reflectă tensiunea, fervoarea, pasiunea.

Allegra este expresia decadenţei, a unui elitism exprimat fără restrişte. Acest trend este o escapada în opulentă, într-o lume poleită şi cu nuanţe bogate.

Femeia Allegra trăieşte fiecare moment important la intensitate maximă. Este conştientă de valoarea sa şi nu se teme să o arate. În părul blond poartă nuanţe de roz trandafiriu, verde sau platină. Hairstyling-ul acestui trend înseamnă crearea de ornamente din păr.

Cu alte cuvinte, părul devine un accesoriu, Fusion, Decibel, Echo şi Allegra sunt însăşi esenţa brand-ului Wella Professionals. Unde în mişcare ce surprind reinventarea continuă.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Noutăţi la început de primăvară
Noutăţi la început de primăvară
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: