Noutăţi la început de primăvară

Odată cu venirea primăverii, începem şi planurile pentru a ne simţi şi a arăta mai bine, din cap până în picioare. Iar pentru cele mai multe femei, principala grijă este silueta, pregătirea corpului pentru ţinutele de primăvară/vară şi totodată alegerea noilor produse de machiaj în ton cu tendinţele sezonului.
  • Publicat:
Noutăţi la început de primăvară

Odată cu venirea primăverii, începem şi planurile pentru a ne simţi şi a arăta mai bine, din cap până în picioare.

Iar pentru cele mai multe femei, principala grijă este silueta,  pregătirea corpului pentru ţinutele de primăvară/vară şi totodată alegerea noilor produse de machiaj în ton cu tendinţele sezonului.

 

Frumuseţe şi răsfaţ cu noile produse de îngrijire a corpului Dove Purely Pampering

Gama de loţiuni de corp Dove Purely Pampering beneficiază de sistemul unic DeepCare  ComplexTM, ce conţine agenţi nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime şi previn descuamarea acesteia.

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are o formulă uşoară ce conţine agenţi de catifelare şi unt de shea care hrănesc pielea, iar parfumul delicat de vanilie îţi inspiră o stare de echilibru.

dove
Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla cu formula hidratantă cu unt de shea hrăneşte pielea în profunzime* şi îi conferă un aspect catifelat, în timp ce parfumul reconfortant de vanilie îţi inspiră o stare de echilibru.

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals cu  formula sa hrănitoare cu lapte de cocos hidratează în profunzime* pielea şi o lasă fină şi plăcută la atingere.

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower este perfectă dacă îţi doreşti o piele hidratată şi răsfăţată. Formula specială cu extract de migdale îţi îngrijeşte pielea, iar parfumul calmant de hibisus îţi inspiră o stare plăcută de armonie.

Preţuri recomandate: Loţiune de corp Dove Purely Pampering, 250 ml – 22.13 lei; Crema de corp Dove Purely Pampering, 300 ml – 29.56 lei.

 

Creion pentru conturul ochilor Kajal Oriflame
 


Culori intense şi în tendinţe, cu tentă metalic-perlată şi o textură uşor de aplicat.

Vârful ascuţit facilitează aplicarea precisă. Se întinde uniform pe pleoape.


Colecţie în ediţie limitată, disponibilă în 3 nuanţe: Magic Ivory (cod 26527), Deep Green (cod 26528) şi Mystic Purple (cod 26529), 14.99 lei/buc.

Oriflame

 

Toleriane teint

Tripla inovaţie senzorialã cu Toleriane Teint de la La Roche-Posay


Femeile cu tenul sensibil au nevoie de produse de îngrijire şi machiaj special adaptate nevoilor pielii lor.

Noua generaţie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine cu două produse inovatoare ce controlează reacţiile pielii sensibile pentru a oferi un confort şi un machiaj durabil pe parcursul întregii zile.

Gama Toleriane Teint este disponibilă în două variante: fond de ten spumă cu efect matifiant şi fond de ten cremă cu efect hidratant.

Nu conţin conservaţi şi nici parfum şi au factor de protecţie solară SPF 20.

Ingredientele prin care Toleriane Teint reuşeşte să „controleze” reacţiile pielii sensibile sunt ingrediente active de referinţă în dermatologie:

– PERLITA – prezentă în fondul de ten spumă matifiant –  un ingredient cu o putere de absorbţie de cinci ori mai mare decât cea a talcului, este deja folosită în produsele destinate tenului seboreic.
– ACIDUL HIALURONIC – prezent în fondul de ten cremă hidratant – are capacitatea de a absorbi de 1000 de ori greutatea să în apă, oferind confort şi hidratare tenului uscat. Infuzia puternică de apă calmează până şi cel mai uscat tip de ten.

 

SABON GIRLFRIENDS 
 

SABON  Girlfriends este o colecţie dedicată adolescentelor cochete şi tinerelor femei.

Colecţia, ce are ca laitmotiv Floarea de Crin, include cosmetice şi accesorii ce te însoţesc şi te răsfaţă pe parcursul întregii zile.

Sabon

Aroma produselor, intitulată Candy Blossom, îmbină delicios coacăzele şi zmeura cu notele dulci de caramel şi vanilie, cărora li se alătura discret moscul. Rezultatul este un parfum tineresc, gourmet, ce rămane pe piele ore în sir.
Colecţia de cosmetice este compusă din ulei de duş, loţiune de corp, spumant de duş, cărora li se vor alătura în curând crema de mâini, apa de toaletă, lip gloss şi altele.

 

Burberry
Burberry Body Tender

Burberry prezintă noul parfum din colecţia Burberry Body Collection: Burberry Body Tender.

Notele de vârf îmbină aromele proaspete de lamâie, măr şi absint verde cu notele delicate de trandafir englezesc, iasomie albă şi lemn de santal. Totul pe o bază fină de caşmir, ambră şi mosc ce conferă parfumului căldură şi feminitate.
Colecţia cuprinde atât variantele de 35, 60 şi 85 de ml ale apei de toaletă, cât şi laptele de corp şi este acum disponibilă şi în magazinul Burberry.

 

Maybelline

Culoare şi energie cu Maybelline NY

 

Culori tonice pe buze şi pe unghii care să ne facă zilele şi mai frumoase!

Un machiaj aprins, în culori orange şi fuchsia poate fi purtat în fiecare zi!

Il asortezi cu starea ta de spirit şi… atât!

Îţi propunem aşadar noile rujuri Color Sensational Vivids – 29,99 lei şi lacurile de unghii Colorama – 8 lei.

   

 

Uriage

Hyseac -combate acneea

Laboratoarele Dermatologice Uriage au dezvoltat gama anti-acneică Hyseac, cu proprietăţi anti-inflamatorii, hidratante şi restructurante. Gama Hyseac acţionează asupra celor 3 factori declanşatori ai acneei : hiperseboreea, hiperkeratinizarea şi retenţia de sebum.

Hyseac K18 40ml – cremă activă keratoregulatoare, ce diminuează porii şi excesul de sebum, înlătură punctele negre, limitează proliferarea bacteriilor pentru a reduce apariţia leziunilor acneice datorită complexului de alfa şi betahidroxiacizi 18% şi extractului de licoritia (58 lei).

Hyseac SPF 30/50+  protecţie solară indispensabilă tenului gras/acneic – efect matifiant de lungă durată, limitează excesul de sebum datorită extractului de Licoritia (55/61 lei).

Hyseac Gel 150ml – produs de igienă zilnică, special conceput pentru pielea grasă/ mixtă cu sau fără acnee. Conţine o bază de spălare vegetală, fără săpun, ce nu irită pielea, piroctonolamină (rol anti-bacterian), extract de epilobe (acţiune anti-seboreică şi matifiantă) şi Apa Termala Uriage (46 lei).

Hyseac Mască Gomantă 100ml – îngrijire 2 în 1: masca şi gomaj (43 lei).

Toate produsele Hyseac sunt hipoalergenice, non-comedogenice, fără parabeni.

 

Gama Nature Secrets se îmbogăţeşte cu noi arome: busuioc şi piersică
 

Cremă hidratantă de duş cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets (250 ml, 10.49 lei): o
cremă încântătoare de duş, fără săpun şi cu o textură cremoasă, ce conferă o senzaţie de hidratare.
Pielea devine catifelată la atingere şi este învăluită într-o aromă ce emană prospeţime.
 

oriflame

Săpun hidratant cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets (75 g, 3.99 lei) Formula cu glicerină contribuie la prevenirea deshidratării.

Cremă hidratantă de mâini cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets (75 ml, 7.99 lei) ce contribuie la menţinerea nivelului natural de hidratare. Îmbogăţită cu glicerină şi ulei de migdale, lasă mâinile netede şi catifelate. Are o aromă plină de prospeţime şi conferă hidratare de durată. Potrivită pentru toate tipurile de piele.

 

astor mascara Astor prezintă noul Big & Beautiful LovelyDoll Mascara

Creează-ţi un look de păpuşă, cu gene lungi, perfect definite. Big & Beautiful LovelyDoll Mascara oferă un look super drăguţ şi sexy în acelaşi timp, cu gene lungi, bine definite.

Textura este cremoasă unică, infuzată cu ceară vegetală şi colagen. Periuţa inovatoare LovelyDoll are o parte plată care conferă volum genelor şi un capăt sferic care ridică şi curbează genele.

Big & Beautiful LovelyDoll Mascara vine intr-un ambalaj metalic, roz fuchsia, cu imprimeu auriu strălucitor; pentru un aspect drăguţ, feminin, ‘LovelyDoll’ este prins cu două funde.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Trenduri în make-up 2013
Trenduri în make-up 2013
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân