Vedete îndrăgostite de cai [GALERIE FOTO]

proape orice copil visează ca într-o zi să aibă un ponei, însă această fantezie a copilăriei nu se îndeplineşte de cele mai multe ori. Din fericire pentru vedete, situaţia financiară nu pune piedici în calea împlinirii acestui vis.
  • Publicat:

Aproape orice copil visează ca într-o zi să aibă un ponei, însă această fantezie a copilăriei nu se îndeplineşte de cele mai multe ori.

Din fericire pentru vedete, situaţia financiară nu pune piedici în calea împlinirii acestui vis.

Lista celebrităţilor care iubesc echitaţia include nume de actori, cântăreţi şi top modele.

Multe dintre aceste vedete au avut ocazia să călărească cu prilejul unui videoclip sau rol într-un film în stil western, însă mulţi au ales chiar să cumpere caii din respectivele producţii, deoarece s-au îndrăgostit iremediabil de aceste animale nobile.

Intră în GALERIA FOTO şi vezi care sunt vedetele îndrăgostite de echitaţie:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”