Cel mai bine plătite top-modele din lume! GALERIE FOTO

Sunt plătite ca să...existe! Modelele Victoria's Secret arată perfect şi sunt plătite foarte bine pentru acest lucru. Nu degeaba sunt supra-numite "îngeraşi"! Top modelele arată de-a dreptul angelic, fără urmă de rid sau celulită, perfect tonifiate şi impecabile la orice apariţie în public, pe catwalk sau în reviste.
25.08.2014

Sunt plătite ca să…existe! Modelele Victoria’s Secret arată perfect şi sunt plătite foarte bine pentru acest lucru. Nu degeaba sunt supra-numite „îngeraşi”! Top modelele arată de-a dreptul angelic, fără urmă de rid sau celulită, perfect tonifiate şi impecabile la orice apariţie în public, pe catwalk sau în reviste.

Şi pentru că nu este deloc uşor să te menţii perfect în formă, „fetele Victoriei” sunt plătite pe măsura…aşteptărilor!

Intră în Galeria FOTO să vezi cât de bine arată şi cât de mult câştigă pentru asta!

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen a ocupat pentru al optulea an consecutiv primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, după ce a obţinut în perioada iunie 2013 – iunie 2014 venituri de 47 milioane de dolari, informează Reuters, citat de Mediafax.

Gisele Bundchen, în vârstă de 34 de ani, este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii. Veniturile obţinute de modelul brazilian provin din contractele de modă şi din alte colaborări, precum cele semnate cu grupul H&M, casa de modă Chanel şi designerul Carolina Herrera. Sumele reprezintă veniturile brute, înainte de achitarea taxelor şi impozitelor aferente.

Pe locul al doilea s-a clasat unul dintre „îngerii” casei Victoria’s Secret, modelul olandez Doutzen Kroes, în vârstă de 29 de ani, care a obţinut venituri de 8 milioane de dolari.

Locul al treilea a revenit colegei sale de la aceeaşi casă de modă, brazilianca Adriana Lima, în vârstă de 33 de ani, cu venituri similare.

Top-modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 40 de ani, care este imaginea producătorului de bijuterii de lux David Yurman, ocupă locul al patrulea în acest top, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Kate Upton, în vârstă de 22 de ani, modelul preferat al directorilor revistei Sports Illustrated, ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Topul este completat, în ordine, de Miranda Kerr (7 milioane de dolari), Liu Wen (7 milioane de dolari), Alessandra Ambrosio (5 milioane de dolari), Hilary Rhoda (5 milioane de dolari) şi Natalia Vodianova (4 milioane de dolari).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan