Tara Reid şi-a revenit. A scăpat de anorexie!

Tara se pare că a depăşit greutăţile la care viaţa a supus-o şi a reuşit o apariţie sănătoasă, strălucitoare, la gala amfAR Cinema Against Aids, ieri, pe Coasta de Azur.
  • Publicat:
Tara Reid şi-a revenit. A scăpat de anorexie!
Cuprins
  1.  
  2.  

Vă mai amintiţi imaginea actriţei din urmă cu un an, când îşi speriase fanii cu silueta plăpândă? Era aşa de slabă, încât părea că se frânge. Ei bine, vremurile negre au trecut, iar Tara a revenit la vechea imagine strălucitoare de pe vremea când atrăgea toate privirile.

Tara s-a lansat datorită apariţiei în comedia American Pie, unde juca rolul unei bombe sexy. Apoi a vrut să-şi îmbunătăţească aspectul şi s-a gândit că cea mai bună abordare ar fi chirurgia plastică.

Şi-a dorit să fie slabă şi să aibă sânii mari, astfel că a apelat la un medic fără să stea prea mult pe gânduri şi fără să se intereseze de experienţa acestuia. A rămas mutilată, iar imaginea ei cu greu a mai putut fi spălată, după ce a fost surprinsă cu urmele urâte ale liposucţiei şi ale mamoplastiei.

Anul trecut, vedeta a fost suspectată de anorexie, după ce a fost surprinsă îmbrăcată într-o ţinută care-i scotea… oasele în evidenţă.

Acum, însă, Tara se pare că a depăşit greutăţile la care viaţa a supus-o şi a reuşit o apariţie sănătoasă, strălucitoare, la gala amfAR Cinema Against Aids, ieri, pe Coasta de Azur.

Citeşte şi: Tara Reid, anorexica – cum a fost si cum a ajuns

Tara Reid s-a logodit cu un miliardar german

Tara Reid, goala in Playboy


 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”