Diana Dumitrescu, atrasă de piesele vestimentare neon şi pastel

Vara lui 2012 mizează pe două culori-vedetă: neon şi pastel. Designerii români asigură fashionistele că aceste culori tari se poartă combinate, iar cele de pastel puternic, accesorizate.
  • Publicat:
Diana Dumitrescu, atrasă de piesele vestimentare neon şi pastel

Vara lui 2012 mizează pe două culori-vedetă: neon şi pastel. Designerii români asigură fashionistele că aceste culori tari se poartă combinate, iar cele  pastel, puternic accesorizate.

Mâine, 26 mai, de la 10:00, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, actriţa din „Pariu cu viaţa”, Diana Dumitrescu, dezvăluie care sunt preferinţele sale în materie de haine şi care sunt piesele vestimentare care i-au făcut cu ochiul.

Pentru că o siluetă perfectă este pusă în valoare de o haină aleasă cu grijă, dar se menţine în formă maximă cu ajutorul unei alimentaţii corecte, Florin Dumitrescu, unul dintre juraţii show-ului MasterChef arată cum trebuie ales şi preparat somonul pentru a profita din plin de numeroasele lui calităţi nutritive. Ideal în curele de slăbire tocmai pentru că abundă în proteine, somonul conţine vitamine, fosfor, magneziu şi mai ales omega 3.

Tinerii care îşi doresc un corp sculptat pot lua exemplu de la Dorian Popa, unul dintre cei mai sexy actori ai serialului „Pariu cu viaţa”. Dorian merge la sala de forţă de la 16 ani, halterele sunt preferatele lui, iar secretul descoperit pentru a evita rutina la sală l-a făcut să aibă un corp de invidiat. Care este acesta, mâine, în Ce se întâmplă, doctore?.   

Foto Diana Dumitrescu: dianadumitrescu.ro

Citeşte şi: Învaţă de la vedete cum să fii „pastelată” sezonul acesta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”