Sinéad O’Connor şi “căderea nervoasă foarte serioasă”

“Cu un imens regret trebuie să anunţ că am anulat toate concertele din turneul meu din acest an, întrucât sunt foarte bolnavă, din cauza tulburării bipolare de care sufăr. Îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate de această anulare”, a anunţat cântăreaţa irlandeză Sinéad O'Connor.
  • Publicat:
Sinéad O'Connor şi “căderea nervoasă foarte serioasă”

“Cu un imens regret trebuie să anunţ că am anulat toate concertele din turneul meu din acest an, întrucât sunt foarte bolnavă, din cauza tulburării bipolare de care sufăr. Îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate de această anulare”, a anunţat cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor.

Ea se luptă cu o depresie severă de mulţi ani, iar în 2011 a ţinut prima pagină a ziarelor cu articole care prezentau mesajele ei cu tentă suicidară pe care le-a postat pe Twitter. În 1999, a încercat să se sinucidă de ziua ei.

Acum trăieşte eşecul celui de-al patrulea mariaj al ei, rupt după doar 16 zile.

Citeşte şi: Sinéad O’Connor vrea în Playboy

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Dădaca Julia Roberts
Dădaca Julia Roberts
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”