Dădaca Julia Roberts

Actriţa care a jucat în trei filme alături de Brad Pitt s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat despre logodna cuplului Jolie-Pitt şi s-a oferit să aibă grijă de cei şase copii ai colegilor ei de breaslă atunci când ei vor avea nevoie de câteva momente de linişte.
  • Publicat:
Dădaca Julia Roberts

Actriţa care a jucat în trei filme alături de Brad Pitt s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat despre logodna cuplului Jolie-Pitt şi s-a oferit să aibă grijă de cei şase copii ai colegilor ei de breaslă atunci când ei vor avea nevoie de câteva momente de linişte, departe de agitaţia obişnuită care domneşte în familia lor numeroasă.

Întrebată despre cadoul de nuntă pe care intenţionează să îl ofere cuplului Jolie-Pitt, Julia a spus: “Mai e mult până acolo, dar oamenii mă întreabă deja despre acest lucru şi fac astfel presiuni asupra mea, aşa că le spun de pe acum: mă ofer să am grijă de copiii lor”.

Citeşte şi: Julia Roberts, neepilata la plaja!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
John Travolta şi acuzaţiile maseurului
John Travolta şi acuzaţiile maseurului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân