Șocant! După 43 de operații estetice a ajuns să arate AȘA! Cine este tânăra care vrea să fie ca Barbie

Dalia Naim este o tânără din Irak, care a făcut nu mai puțin de 43 de operații estetice, în dorința de a arăta precum Barbie.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Într-o lume în care tot mai multe tinere apelează la operații estetice pentru a-și modifica sau îmbunătăți înfățișarea, iată că o tânără de doar 29 de ani, din  Irak, a luat o decizie șocantă! Dalia Naim și-a dorit să arate precum păpușa Barbie, iar pentru acest lucru s-a supus mai multor intervenții d ordin estetic.

Dalia Naim este de meserie prezentatoare și este o personalitate cunoscută în Irak. Totuși, decizia de a se opera de nenumărate ori a surprins pe mulți dintre admiratorii săi, iar comentariile negative nu au întârziat să apară. Tânăra a bifat nu mai puțin de 43 de operații estetice, iar rezultatul i-a șocat pe urmăritorii săi. În încercarea de a arăta precum vestita păpușă Barbie, Dalia Naim a exagerat, iar noul său look este departe de a fi unul apreciat de către internauți.

Urmăritorii au catalogat-o drept „Devil Barbie”

Reacțiile internauților nu au fost deloc pozitive, iar mulți dintre aceștia i-au lăsat comentarii negative tinerei. Dalia Naim a fost chiar poreclită „Devil Barbie„, după ce i s-a reproșat că și-a stricat aspectul fizic din cauza celor 43 de intervenții la care s-a supus de una singură.

„Nu îmi vine să cred…Foarte păcat” / „De ce să faci așa ceva? Penibil” / „Incredibil, a înnebunit planeta” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de următitorii tinerei, pe social media.

Cu toate că Dalia a primit numeroase critici și reproșuri cu privire la înfățișarea sa, aceasta nu regretă operațiile făcute, mai ales că sumele cheltuite sunt cu multe zerouri.

Sursa foto – Dalia Naim Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan