Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, încearcă din greu să rămână însărcinată: „Femeile care trec deja prin aceste probleme…”

Solista de muzică populară s-a destăinuit.
  • Publicat:

Claudia Puican, partenera de viață a lui Armin Nicoară, a vorbit despre problemele cu care se confruntă în încercarea de a deveni mamă pentru prima dată. Deși pe plan profesional este împlinită, artista suferă enorm că nu face copii. 

Claudia Puican, la capătul disperării că nu rămâne gravidă

Claudia Puican și Armin Nicoară se chinuie de mai bine de trei ani să devină părinți, însă problemele de sănătate ale saxofonistului le dau mari bătăi de cap.

„Majoritatea oamenilor din generația noastră, nu știu ce se întâmplă, au probleme în a face un copil. Este problema la Armin, doar că noi am mai declarat și în urmă cu ceva timp, că am făcut toate analizele, toate demersurile, sunt deja 3 ani de zile de când încercăm să reușim să facem acest proces .”, a spus Claudia Puican în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ramona Păuleanu, primele declarații despre sarcină: „Sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea”

Urmează tratamente

Momentan, ea nu a apelat la fertilizarea in vitro, dar recunoaște că a mers la diverși medici pentru tratamente.

Până acum nu am făcut nicio fertilizare in vitro pentru că am ales să merg la o clinică din străinătate și doctorul de acolo nu a încercat până acum să îmi facă nicio fertilizare pentru că din analizeze care au ieșit nu suntem încă pregătiți pentru a implanta. Femeile care trec deja prin aceste probleme știu că se fac injecții, sunt tot felul de pastile cu hormoni care se iau .”, a mai adăugat solista.

Sursa foto: instagram Claudia Puican 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân