Ramona Păuleanu, primele declarații despre sarcină: „Sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea”

Fosta știristă de la PRO TV este însărcinată a doua oară.
  • Publicat:

Ramona Păuleanu și partenerul său de viață, avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou părinți. Cei doi au și gemeni, pe Alexandra și Luca, născuți prematur în luna aprilie 2021. 

Ramona Păuleanu este însărcinată iar la 38 de ani

Ramona Păuleanu este iar însărcinată! În urmă cu trei ani, fosta vedetă Pro TV a născut prematur gemeni, iar unul dintre ei a stat luni bune internat în spital. Micuțul Luca s-a fi infectat cu o bacterie din spital și a avut nevoie de îngrijiri speciale.

Vedeta mărturisea că s-a rugat neîncetat pentru sănătatea celui mic. Acum, Ramona Păuleanu a anunțat că este gravidă din nou, dar speră că sarcina va decurge fără probleme.

Citește și: Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. În urmă cu trei ani a născut prematur gemeni

Ce a anunțat despre sarcină

„Vorbeste_lumea_oficial că sunt însărcinată din nou. Și mai vorbește că sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea. Eu vă spun că poate sunt curajoasă, dar știu că sunt și fericită, temătoare, optimistă, cu mare speranță în Dumnezeu că totul va fi bine. Sunt momente și momente. Momente în care mai cad când mă gândesc la trecut, momente în care mă gândesc la toate femeile care au trecut prin sarcini dificile, prin pierderi de sarcină, prin multe tratamente de fertilizare eșuate, dar care nu au renunțat la visul lor de a avea un copil sau mai mulți.

Vă mulțumesc anticipat pentru toate gândurile bune și să dea Domnul să ne auzim numai cu vești bune.Promit că vă țin la curent cu evoluția, că nu mă voi mai ascunde ca în trecut, pentru că asta ne face mai puternice. Să împărtășim și să fim împreună una de cealaltă, mămici. La bine și la greu. Vă îmbrățișez!”, a anunțat prezentatoarea TV, pe rețelele de socializare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân