Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. În urmă cu trei ani a născut prematur gemeni

La trei ani de când a născut prematur gemeni, fosta vedetă PRO TV este iar însărcinată.
  • Publicat:

Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare meteo la PRO TV, este în culmea fericirii! Este iar gravidă, la trei ani de când a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiețel. 

Ramona Păuleanu este din nou însărcinată

Ramona Păuleanu a rămas iar însărcinată! În urmă cu trei ani, fosta vedetă Pro TV a născut prematur gemeni, iar unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri speciale. Micuțul Luca a luat un virus din spital și a stat mai bine de 8 luni internat în spital.

Recent, iubita cunoscutului avocat Adrian Cuculis a fost invitată în cadrul emisiunii Cristi Brancu, de la Prima TV, unde și-a etalat burtica de gravidă. Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a fost cea care a anunțat prima că Ramona va deveni iar mamă. Fosta prezentatoare de la meteo a recunoscut ulterior că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Citește și: Teodora Becali, însărcinată pentru a treia oară. Fiica lui Gigi Becali mai are două fetițe

A născut prematur la șase luni

Ramona Păuleanu a născut prematur la șase luni, la Spitalul Filantropia, în 2021. Atunci, ea a trecut prin momente grele, pentru că fiul ei, Luca, a petrecut aproximativ nouă luni în spital pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Din fericire, micuțul și-a revenit, iar acum este un copil sănătos.

Unul dintre gemeni a stat internat 8 luni în spital

“Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă. O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că așa a fost să fie”, spunea Ramona Păuleanu, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: instagram Ramona Păuleanu 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân