Alina Ceușan este însărcinată cu al doilea copil! A transmis un mesaj emoționat pentru fani: „2024 începe cu o aventură”

Influencerița va naște pentru a doua oară.
  • Publicat:

Alina Ceușan, celebra vloggeriță, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, blondina a precizat că va naște în luna august. 

Alina Ceușan, însărcinată pentru a doua oară

Alina Ceușan, fosta prezentatoarea a emisiunii „Love Island” de la Pro TV, va deveni mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei, Raul Țișa, mai au un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în 2020.

Acum, vedeta este însărcinată din nou! În mediul online, ea a distribuit un clip video în care le-a arătat fanilor virtuali burtica de gravidă. Ea nu a anunțat momentan și sexul bebelușului, dar fiul ei este deja încântat de ideea că va avea o surioară sau un frățior.

Cum a dat marea veste

Citește și: Ramona Păuleanu, primele declarații despre sarcină: „Sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea”

„Suntem fericiți să anunțăm oficial că ne mărim familia, așteptăm un frățior sau o surioară pentru Rock, care urmează să se nască în luna august a acestui an. Dragul nostru Rock. Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilarie. Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu, cât și Raul, vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea dacă este cazul.

Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil. 2024 începe cu o aventură, de data asta pentru toți 3. Și sperăm ca luna august să îți aducă cel mai bun prieten, genul de prieten pe care îl poți suna chiar și la 3 noaptea și avantajul e că o să-ți răspundă negreșit.”, a scris Alina Ceușan pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: instagram Alina Ceușan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan