Solista din România care își dorește cu orice preț să se îngrașe: „Nu mănânc dimineața, în schimb mănânc noaptea”

  • Publicat:

Lorenna, una dintre cele mai apreciate soliste din România, a declarat că își dorește cu orice preț să se îngrașe. Dacă unele artiste cunoscute vor să dea jos câteva kilograme în plus, Lorenna este fix pe dos!

Solista din România care își dorește cu orice preț să se îngrașe

Lorenna a precizat că are 56 de kilograme în prezent, dar își dorește să ajungă la maxim 62 de kilograme. Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut! Preferă să mănânce noaptea pentru a mai pune câteva kilograme în plus!

„De când mă știu mi-am dorit să fiu puțin mai plinuță, dar nu a fost să fie așa. Am și am avut de când mă știu domnișoară între 52 și 56 de kilograme. Masa mea principală este cea de seară. Nu mănânc dimineața, în schimb mănânc noaptea. Pot mânca orice, ciocolată, dulciuri, prăjituri. Sunt o norocoasă din punctul ăsta de vedere!”, a mărturisit Lorenna pentru Click! 

„Gătesc când am timp, fel de fel! De la sarmale, tocăniță, ciorbiță, prăjituri… Sunt pricepută în ale gătitului! Vreau să mă îngraș până la 60-62 de kilograme, să fiu perfectă așa cumîmi doresc eu. Imaginează-ți că amrochii de acum 10-15 ani pe care le îmbrac și acum. Am aproape aceleași măsuri”, a mai precizat aceasta pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook Lorenna

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân