Sandra Izbaşa, campioana olimpică pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?”

Pentru că “Ce se întâmplă, doctore?” celebrează în fiecare moment viaţa sănătoasă, coperta numărului de martie este dedicată unei campioane olimpice, tânăra gimnastă Sandra Izbaşa, care şi-a investit cu succes timpul şi voinţa în sport.
  • Publicat:
Sandra Izbaşa, campioana olimpică pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?”

Pentru că “Ce se întâmplă, doctore?” celebrează în fiecare moment viaţa sănătoasă, coperta numărului de martie este dedicată unei campioane olimpice, tânăra gimnastă Sandra Izbaşa, care şi-a investit cu succes timpul şi voinţa în sport. 


Eforturile i-au fost răsplătite din plin cu multe medalii, dar şi cu însuşirea unor principii sănătoase pe care le recomandă tuturor. “Le doresc cititorilor CSÎD să aibă un stil de viaţă sănătos, minimum 30 de minute de mişcare pe zi, să mănânce câte puţin şi des. De sărbători doar să guste. Corpul nu trebuie forţat, este ca o coardă!” ne-a declarat tânăra care deocamdată nu se vede în postura de mamă.

“Este greu să spui că îţi poţi dori copii acum, când tu abia ai ieşit din cantonamente. Eşti încă un copil! Este bine să fii o mamă tânără, dar chiar atât de tânără? Cred că 28 de ani este vârsta ideală” spune campioana olimpică.

VEZI AICI GALERIA FOTO CU SANDRA IZBAŞA
 


Pentru sport şi viaţă sănătoasă, pledează şi o altă campioană, de data aceasta la dans. Este vorba despre Alina Petre, sora celebrului Mihai Petre, care a deţine multiple premii (şi chiar un record pentru România) la concursurile de dans sportiv, secţiunea standard, alături de partenerul său, Paolo Campigotto.

“Sportul înseamnă sănătate şi cred că orice părinte îşi doreşte un copil sănătos în primul rând. Dansul este un sport pe care îl facem în pereche, fată-băiat ceea ce cred că este un beneficiu, dezvoltă încă de la vârste fragede o bună comunicare şi înţelegere, de asemenea dezvoltă spiritul de echipă” a mărturisit tânăra dansatoare în numărul de martie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

 
La începutul primăverii, Oana Cuzino vine cu sfaturi utile pentru toţi cei care vor să renunţe o zi pe săptămînă la carne şi îşi doresc moderaţie în dietă. ”Carnea în exces determină virarea mediului intern înspre un pH acid, adică acela care favorizează inflamaţia şi declanşarea majorităţii bolilor.

În plus, în urma degradării cărnii, deci a proteinelor şi aminoacizilor conţinuţi, rezultă mult amoniac, toxic pentru organism, în special pentru sistemul nervos” spune Oana Cuzino în noul număr al revistei ”Ce se întâmplă, doctore?”

 
Tot în ediţia de martie, cititorii vor descoperi care sunt preferinţele în materie de make-up ale Laviniei Petrea, una dintre prezentatoarele Ştirilor PRO TV de dimineaţă, vor degusta câteva reţete uşoare pe bază de curcan, vor afla care sunt beneficiile apiterapiei, bazată pe miere, polen, lătişor de matcă şi vor afla totul despre funcţionarea sistemului imunitar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân