Roxana Nemeș, despre condițiile grele de la Survivor! Cum se îngrijea în jungla din Dominicană

Roxana Nemeș a rezistat doar o lună în emisiunea Survivor All Stars de la PRO TV.
  • Publicat:

Roxana Nemeș a ales să participe pentru a doua oară la Survivor All Stars, dar nu a rezistat foarte mult în jungla din Republica Dominicană. După o lună, solista a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate. La revenirea în România, Roxana a oferit detalii despre experiența pe care a trăit-o în junglă. Ea a dezvăluit în ce condiţii a fost nevoită să supraviețuiască.

Roxana Nemeș a trăit în condiții grele la Survivor All Stars

Roxana Nemeș a precizat că traiul din tabere era dificil, mai ales că le lipseau multe lucruri, cele mai importante fiind legate de igienă. Artista a spus că aveau la dispoziție doar nucă de cocos, pe care o foloseau în mai multe moduri.

„Nu ai nimic, ai cocos, cu care te dai și sub formă de mască, și sub formă de cremă, și așa mai departe. Deci ca pe vechi, cum se trăia odată. Eu am întrebat prietene, doctori pe care îi am, înainte să plec la ”Survivor”, iar acum deja știam, și mi-au zis că este foarte sănătos să nu te speli cu nimic decât cu apa din mare. Este foarte sănătos și să nu cumva să pun detergent sau altele, ce găseam noi pe acolo. Nu am nicio problemă nici cu părul, nici cu pielea”, a declarat fosta concurentă, pentru Ego.

A fost nevoită să se spele în mare

Fosta concurentă de la Survivor a precizat că folosea o mască din cocos pe care și-o aplica pe păr. În plus, se spăla doar în apa din mare. Concurenții din Republica Dominicană nu au acces la niciun produs de îngrijire, deși telespectatorii emisiunii credeau că le primesc cât timp se află acolo.

„Din păcate nu am avut timp să-l hidratez îndeajuns. În afară de faptul că îmi puneam niște cocos în păr și credeam că este ca un fel de mască, dar oricum era foarte încâlcit, nu prea am avut cu ce să-l îngrijesc. Să nu-l țin sub soare nu aveam cum pentru că la jocuri ești non stop expus la soare. N-ai unde să te speli decât în mare, deci nu ai altă soluție decât în mare să-l speli. Adică nu ai prea multe soluții sau opțiuni ca să spun așa, deci m-am conformat cu ce am avut”, a povestit Roxana Nemeș, după părăsirea competiției, pentru Ego.ro.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân