Boala de care suferă Roxana Nemeș! A ajuns chiar și pe masa de operație. Multe femei se luptă cu această afecțiune

Artista a părăsit de curând emisiunea Survivor All Stars.
  • Publicat:

Roxana Nemeș, fostă participantă la Survivor All Stars, a făcut dezvăluiri despre boala de care suferă. Solista a recunoscut că se confruntă cu endometrioză, o afecțiune care poate duce la infertilitate. Iată declarațiile sale! 

Boala de care suferă Roxana Nemeș!

Roxana Nemeș, concurentă în echipa Faimoșilor, a părăsit competiția din Republica Dominicană. Ea a rezistat doar o lună în junglă, timp în care nu s-a simțit prea bine. Medicii care au consultat-o au decis ca ea să revină acasă. Ulterior, blonda a discutat deschis despre problemele medicale cu care s-a confruntat câțiva ani la rând. Mai mult de atât, ea a ajuns și pe masa de operație.

Roxana Nemeș suferă de endometrioză, o boală care poate duce și la infertilitate. După ce s-a întors prima dată din Republica Dominicană, cântăreața a trecut prin intervenția chirurgicală. Pentru că își dorește mult să devină mamă, Roxana a trecut prin chinuri groaznice.

Citește și: Tratament inovator pentru endometrioză. Cercetătorii studiază o substanță care oprește evoluția bolii

A trecut prin dureri crunte

„Acesta a fost motivul pentru care am și spus public că am suferit de endometrioză. Pentru că, din păcate, suferă foarte multe femei de boala asta și nu știu ce au. Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție.

Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor. Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice.”, a declarat Roxana Nemeș într-un interviu pentru VIVA! 

Cum a aflat Roxana Nemeș de la Survivor All Stars că suferă de endometrioză

Înainte de a afla că suferă de endometrioză, solista s-a confruntat cu dureri cronice. În urma analizelor, a aflat că are această afecțiune. În timpul emisiunii Survivor România, Roxana a avut un tratament de urmat. Din păcate, ea a fost nevoită să recurgă la operație. Recuperarea nu a fost una ușoară pentru artistă, mai ales că-și dorește copii cu soțul ei, Călin Hagima.

sursa foto: Facebook Roxana Nemeș

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân