Afecțiunea cu care se confruntă Andreea Bănică de ani buni. Medicii i-au recomandat să se opereze: „Nu-mi place să văd acea umflătură acolo”

Solista are probleme de sănătate. Ce a dezvăluit?
  • Publicat:

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate soliste din România, dar necazurile nu au ocolit-o. A primit un diagnostic dur din partea medicilor. Solista se confruntă cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Speră să nu ajungă la operație!

Ce boală are Andreea Bănică

Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, trece prin clipe dificile. Celebra cântăreață a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă și a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram prin ce trece în prezent.

Aceasta a decis să meargă la medic pentru că simțea un disconfort la abdomen. Inițial, ea a încercat să rezolve problema prin diete și sport, dar totul a fost în zadar.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”, a dezvăluit Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Andreea Bănică și fiica ei și-au făcut vaccinul anti-HPV! „Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este HPV”

A fost diagnosticată cu diastază abdominală

După ce a ajuns la specialist, Andreea Bănică a aflat că suferă de diastază abdominală. Aceasta este o afecțiune care apare cel mai des în cazul femeilor care au născut. Solista a precizat că doar intervenția chirurgicală este singura care o poate scăpa de această boală.

Andreea Bănică a mai adăugat faptul că diastaza o deranjează și tot timpul este balonată.

Nu vrea să se opereze

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

Sursa foto: Facebook și Instagram Andreea Bănică/ capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân