Rochia ducesei de Cambridge, vândută în timp record

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o în pozele oficiale cu Prinţul George a fost scoasă la vânzare la începutul săptămânii trecute şi vândută în mai puţin de două ore. S-a dovedit că hainele pe care le poartă Kate sunt la fel de populare precum fotografiile cu bebeluşul regal, ceea ce nu este o aşa mare surpriză pentru că stilul vestimentar al ducesei are de obicei acest efect asupra oamenilor.
04.09.2013
Rochia ducesei de Cambridge, vândută în timp record

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o  în pozele oficiale cu Prinţul George a fost scoasă la vânzare la începutul săptămânii trecute şi vândută în mai puţin de două ore. S-a dovedit că hainele pe care le poartă Kate sunt la fel de populare precum fotografiile cu bebeluşul regal, ceea ce nu este o aşa mare surpriză pentru că stilul vestimentar al ducesei are de obicei acest efect asupra oamenilor.

Rochia a fost vândută cu 79 de dolari, fiind foarte accesibilă noilor mămici şi datorită siluetei şi culorii foarte feminine.
Rochia accentuează într-un mod pozitiv şi discret burtica de după naştere a lui Kate Middleton într-o formă foarte stilată.

Conform site-ului care a pus spre vânzare acest model de rochie, cererile au fost atât de mari încât stocurile existente s-au epuizat într-un timp foarte scurt şi astfel s-a luat hotărârea să se facă din nou comandă de mai multe rochii de acest fel, ceea ce pune pe lista de aşteptare mii de femei care vor să copieze stilul ducesei.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea