Dieta-minune prin care au slăbit Kelly Osbourne şi Katy Perry

Există o nouă dietă de care vedetele precum Kelly Osbourne şi Katy Perry sunt fascinate: dieta bazată pe ciuperci sau M-Plan (Mushroom Plan), cum îi spun americanii.
Dieta-minune prin care au slăbit Kelly Osbourne şi Katy Perry

Vedetele de la Hollywood adoptă noile tendinţe în diete aşa cum Miley Cyrus adoptă  dansul din şolduri pe YouTube. Există o nouă dietă de care vedetele precum Kelly Osbourne şi Katy Perry sunt fascinate: dieta bazată pe ciuperci sau M-Plan (Mushroom Plan), cum îi spun americanii.

Dieta cu ciuperci promite să ajute femeile să slăbească doar în anumite zone ale corpului, păstrând  în acelaşi timp formele cu care natura le-a înzestrat. Aceasta se prezintă a fi dieta care te ajută să slăbeşti în orice parte a corpului îţi doreşti, cu excepţia sânilor.

Tanya Zuckerbrot, un dietician din New York, este totuşi puţin sceptică în privinţa acestui regim alimentar: 

“Dieta este pur  şi simplu o dietă săracă în calorii. Înlocuind un cheeseburger cu un sandviş cu ciuperci vei scăpa de 173 de calorii,  iar menţinând-o timp de 14 zile, aşa cum se zice la carte, scapi de foarte multe calorii. Însă, grăsimea este tot grăsime şi nicio dietă din lume nu te poate ajuta efectiv să scapi de ea doar acolo unde îţi convine ţie”.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?