Reţeta prin care a slăbit spectaculos Jessica Simpson

La doar 5 luni după ce l-a născut pe fiul său, Ace, Jessica Simpson e într-o formă de invidiat! A fost întotdeauna o femeie cu un fizic de invidiat, însă după prima naştere a luat în greutate ajungând la 95 de kilograme şi, deşi a încercat din răsputeri să le dea jos nu a reuşit decât acum, după a doua naştere, când a scăpat de aproape 30 de kg în doar patru luni!
  • Publicat:
Reţeta prin care a slăbit spectaculos Jessica Simpson

La doar 5 luni după ce l-a născut pe fiul său Ace, Jessica Simpson e într-o formă de invidiat! A fost întotdeauna o femeie cu un fizic admirat, însă după prima naştere a luat în greutate ajungând la 95 de kilograme. Deşi a încercat din răsputeri să le dea jos nu a reuşit decât acum, după a doua naştere, când a scăpat de aproape 30 de kg în doar patru luni!

Secretul ei? O dietă bazată pe proteine, legume şi smoothie-uri cu puţine grăsimi. Unul dintre preferatele ei, smoothie-ul verde, conţine: amestec de suc ​​de spanac, struguri, pere, avocado, iaurt şi suc de lime. Pe lângă acestea, Jessica mănâncă alimente cu proteine valoroase, cum ar fi puiul, ouăle sau legumele. Un exemplu al mesei vedetei dintr-o zi arată astfel: 

Mic dejun: smoothie verde constând din struguri, pere, avocado, spanac, suc de lămâie şi iaurt.

Gustare: curcan la grill cu felii de mere.

Prânz: „Brown smoothie” făcut cu espresso, stevia, proteină de zer praf şi pulbere de seminţe de chia.

Gustare de după-amiază: ţelină cu o lingură de unt de arahide.

Cină: friptură la grătar şi salată de spanac cu un strop de ulei extra-virgin de măsline.

De asemenea, are un program strict de sport, pe care îl urmează cu rigurozitate şi care constă într-o plimbare de o oră în fiecare zi plus antrenamentul de la sală de care antrenorul ei, Harley Pasternak, se declară foarte mulţumit: “Se descurcă minunat! Vine la sală patru zile pe săptămână şi este deja înaintea programului stabilit!”

„Greutatea mea a fost întotdeauna un subiect pe care oamenii l-au comentat”, a declarat Jessica. „M-am obişnuit cu asta. Acum mă simt confortabil cu mine însămi. Sunt mamă şi vreau să fiu un exemplu demn de urmat pentru fetiţa mea”.

Deci, ce spui? Tu ai încerca această dietă?

Iată câteva imagini, cum arăta înainte de a slăbi şi acum:

Jessica Simpton

Jessica Simpson

Autor: Iulia Pocol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vedete iubitoare de animale mai...exotice
Vedete iubitoare de animale mai...exotice
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân