Regina Elisabeta a II-a a scos la vânzare propria marcă de gin. Cât costă o sticlă?

Regina Elisabeta a II-a a scos propria marcă de gin la vânzare, în timpul pandemiei. Află care este motivul pentru care a făcut acest lucru.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Regina Elisabeta a II-a a scos la vânzare propria marcă de gin. Cât costă o sticlă?
Regina Elisabeta a II-a a scos la vânzare propria marcă de gin. Cât costă o sticlă?

Nu este niciun secret faptul că Regina Elisabeta a II-a este o iubitoare de gin, motiv pentru care, Majestatea Sa a decis să scoată la vânzare propria marcă. Băutura este realizată din frunzele care se găsesc în curțile Palatului Buckingham.

Pentru că pandemia de COVID-19 a afectat turismul, iar Palatul Buckingham și alte reședințe regale, și-au închis porțile pentru public, Regina Elisabeta a II-a a decis să lanseze propria marcă de gin în scop comercial, deoarece fondurile pierdute trebuiau acoperite cumva. Astfel, Royal Collection Trust, fundația Reginei Elisabeta a II-a care se ocupă de protejarea Royal Collection, a lansat propria marcă de London dry gin în magazinele regale.

Ginul scos pe piață de către Palatul Buckingham este infuzat cu citrice și note ce provin de la 12 plante și este făcut cu verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de mur culese din grădina reședinței Reginei Elisabeta a II-a.

„Grădinile de la Palatul Buckingham reprezintă un habitat pentru 30 de specii de păsări și pentru mai bine de 250 de plante sălbatice. Plantarea copacilor de mur a fost făcută în Anglia în timpul lui James I, iar obiceiul continuă și astăzi, cu 40 de specii diferite care cresc în grădinile Palatului.”, a transmis Royal Collection Trust prin intermediul unui comunicat de presă.

O sticlă din marca de gin a reginei costă 40 de lire și se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii.

Cât bea regina Elisabeta a II-a?

În urma unui interviu pentru CNN, fostul său maestru culinar, Darren McGrady, a dezvăluit că Majestatea Sa obișnuiește să bea patru băuturi alcoolice. Asta înseamnă că depășește cu mult cantitatea recomandată de alcool.

Pe lângă gin şi Dubonnet, Reginei îi place să bea un pahar de vin în timpul prânzului, un martini sec seara şi un pahar de şampanie – de obicei, mărci precum Bollinger sau Lanson – înainte de culcare. Din fericire, nu bea alcool în fiecare zi și nici nu-și începe diminețile cu un gin cu apă tonică.

„Ar fi murată dacă ar bea atât de mult”, a spus el pentru CNN. „Tot ceea ce eu am spus a fost că îi plac ginul şi Dubbonet-ul. Că asta este băutura sa preferată”, a continuat fostul angajat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân